Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Geel vaccinatieboekje: Internationaal bewijs van i


 • Geel vaccinatieboekje: Internationaal bewijs van i
  Geel vaccinatieboekje: Internationaal bewijs van i Mensen die zich bij GGD laten vaccineren, kunnen hun coronavaccinatie desgewenst laten bijschrijven in het gele boekje.
  Let op: Momenteel wordt het gele vaccinatieboekje binnen twee weken geleverd. Heeft u, via de GGD, uw vaccinatie ontvangen en heeft u het gele boekje nog niet in huis? Geen probleem. De GGD's schrijven de vaccinatie ook achteraf bij.

  Vaccinatiebewijs - Bevestiging in geel vaccinatieboekje Heeft u een geel vaccinatieboekje? Dan kunt u als u dat wilt de bevestiging zelf invoegen of bewaren in dit boekje. U kunt ook de GGD vragen om de coronavaccinatie in het gele boekje te registreren. Bent u al gevaccineerd? Ook dan kunt u alsnog een registratie van uw coronavaccinatie van de GGD krijgen in het gele boekje. Houd daarvoor de website van de GGD in de gaten waar u bent geprikt. Daar komt informatie beschikbaar over hoe u alsnog een registratie in het gele boekje kunt krijgen.

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/vraag-en-antwoord/krijg-ik-een-vaccinatiebewijs-na-de-prik-tegen-corona

  24,95


  Titel: Geel vaccinatieboekje: Internationaal bewijs van i
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9300000040881227


   

Mensen die zich bij GGD laten vaccineren, kunnen hun coronavaccinatie desgewenst laten bijschrijven in het gele boekje.
Let op: Momenteel wordt het gele vaccinatieboekje binnen twee weken geleverd. Heeft u, via de GGD, uw vaccinatie ontvangen en ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top