Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Prevalin Neusspray Extra Sterk - Bij hooikoortskla


 • Prevalin Neusspray Extra Sterk - Bij hooikoortskla
  Prevalin Neusspray Extra Sterk - Bij hooikoortskla Heb je last van hooikoorts of vergelijkbare allergische reacties? Dan is Prevalin Neusspray Extra Sterk Dinatriumcromoglicaat 40 mg/ml een oplossing! De neusspray werkt lokaal in de neus en remt het vrijkomen van histamine waardoor er geen hooikoortsklachten optreden. Prevalin Neusspray Extra Sterk helpt onder andere bij verschijnselen zoals:

  · Loopneus
  · Verstopte neus
  · Niesbuien

  Prevalin Neusspray Extra Sterk bevat een verhoogde dosis van de werkende stof Dinatriumcromoglicaat 40 mg/ml. Gebruik deze neusspray als de behandeling met Prevalin Neusspray 20 mg/ml niet voldoende werkt.

  Werking
  Prevalin Neusspray Extra Sterk legt een beschermend laagje aan over de zogenoemde ‘mestcellen’ in de neus. Mestcellen zijn cellen waarin het lichaam stoffen bewaart die gevaarlijke indringers onschadelijk kunnen maken. Pollen in de lucht worden in het lichaam opgevangen door antistoffen die vastzitten aan mestcellen. De mestcel wordt hierdoor geprikkeld en geeft allerlei actieve stoffen af, waaronder histamine. Hierdoor ontstaan de nare verschijnselen van hooikoorts zoals jeuk, niesbuien en geïrriteerde ogen. Prevalin Neusspray Extra Sterk zorgt ervoor dat de histamine niet kan vrijkomen, waarmee de hooikoortsklachten in de neus worden tegengegaan.

  Geen histamine, geen klachten!

  Gebruik
  De gebruikelijke dosering voor volwassenen en kinderen is 1 verstuiving in elk neusgat per keer, om de 6 à 8 uur. Om de beschermende laag in de neus optimaal in stand te houden, is het belangrijk om de Prevalin Neusspray Extra Sterk te blijven gebruiken zolang er pollen in de lucht zijn.

  Voor een optimale bescherming tegen hooikoorts is deze neusspray goed te gebruiken in combinatie met Prevalin Allerstop.

  Het pollenseizoen
  In mei worden de eerste graspollen al verspreid. Grassen, bomen, planten en bloemen vormen in verschillende bloeiperioden stuifmeel (pollen) en zorgen bij veel mensen voor vervelende allergische reacties. Wanneer je in deze periode last hebt van allergische klachten zoals niesbuien, geïrriteerde ogen, hoofdpijn en kriebelhoest, dan kan het zijn dat je last hebt van hooikoorts. De hooikoortsklachten kunnen toenemen als er meer pollen in de lucht zijn.

  Altijd voorbereid met Prevalin
  De hoeveelheid pollen in de lucht is het hoogst op warme dagen met een matige wind, gedurende de bloeiperiode van grassen. Houd daarom het pollennieuws in de gaten en ga voorbereid de deur uit.
  Neusspray Extra Sterk is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

  KOAG/KAG-nr:24-0119-0111

  15


  Titel: Prevalin Neusspray Extra Sterk - Bij hooikoortskla
  Prijs: € 15,00
  Productcode: 9200000005137759


   

Heb je last van hooikoorts of vergelijkbare allergische reacties? Dan is Prevalin Neusspray Extra Sterk Dinatriumcromoglicaat 40 mg/ml een oplossing! De neusspray werkt lokaal in de neus en remt het vrijkomen van histamine waardoor er geen hooikoorts....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top