Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

iSetchi Telefoonhouder Fiets met 360 graden rotati • iSetchi Telefoonhouder Fiets met 360 graden rotatie - Ook voor Scooter & Motor Gsm Telefoon Houder fiets - Anti shock & Vibratie ontwerp - Fietshouder Smartphone Mobiel - Zwart

  iSetchi Telefoonhouder Fiets met 360 graden rotati Fiets jij graag en wil je onderweg gebruik maken van Google Maps en Spotify? Het is niet meer toegestaan om jouw telefoon tijdens het fietsen vast te houden. Hier worden flinke boetes voor uitgedeeld en bovendien is het zeer gevaarlijk om te fietsen met een telefoon in je hand! Je smartphone is gemakkelijk met één hand in de fietshouder te stoppen en kan niet vallen door de vergendelknop. Zo zorg je ervoor dat je handsfree gebruik kan maken van alle populaire fiets-apps zonder het risico van een bekeuring of dat je smartphone valt!

  iSetchi telefoonhouder fiets voordelen:
  Geschikt voor alle telefoons en fietsen

  Diameter stuur: 22 tot 32 mm
  Schokdempend en anti-vibratie design

  360 graden draaibaar

  Design met anti-slip materiaal

  4 hoeken zijn extreem dik: extra veilig

  Ook met telefoonhoes bruikbaar

  Krasvrij gebruiken

  Handsfree gebruik maken van Google maps

  Safety Lock bevestiging

  100% tevredenheidsgarantie: Niet goed? Geld terug! Stevige Safety Lock bevestiging Dankzij het unieke "Safety Lock" bevestigingssysteem zit jouw telefoon te allen tijde beschermd in de telefoonhouder. Hierdoor is deze gsm houder ideaal tijdens een normale fietsrit, maar ook tijdens het mountainbiken, scooteren, motorrijden en meer! Wetgeving Nederland Vanaf 1 juli 2019 is het verboden een smartphone vast te houden tijdens het fietsen. Voorkom een boete en voorkom gevaarlijke situaties met de AG150. Makkelijk horizontaal en verticaal verstelbaar
  Door de handige 360 graden rotatie kun je jouw telefoon volledig naar wens draaien op het stuur. De telefoon kan dus zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt. Hiermee voorkom je eventueel weerkaatsing van het licht op het scherm van jouw smartphone en creëer je altijd de ideale kijkhoek! Makkelijk te monteren De telefoonhouder is ook zeer eenvoudig te monteren aan het stuur. Hier is GEEN gereedschap voor nodig, wat de montage extra makkelijk maakt. Door het gebruik van de beste materialen blijft de fietshouder stevig vastzitten aan jouw stuur. Dankzij de extra meegeleverde rubbertjes is de bevestiging geschikt voor zowel de dikke als dunne sturen.
  Telefoonhouder fiets, scooter & motor geschikt voor alle merken en telefoons De maximale formaten van deze fietshouder zijn 18cm x 10cm (LxB). De stuurdikte mag ergens tussen de 22 en 32 milimeter zijn. Hierdoor is de fietshouder geschikt voor nagenoeg elk type telefoon! Vergelijk deze met de afmetingen van je telefoon, zodat je zeker weet dat je telefoon past!
  2 Jaar garantie & levenslange klantenservice Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze telefoonhouders. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 2 jaar. Wanneer binnen deze 24 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis! Verder zijn wij zeven dagen per week zowel telefonisch als via de mail bereikbaar.

  De boete voor het vasthouden van je telefoon op de fiets is per 1 Maart 2022 verhoogd naar 140 euro. Wil jij veilig en boetevrij de weg op? Plaats dan nu deze iSetchi telefoonhouder in jouw winkelmandje en geniet van onze kwaliteit. Dé specialist in alle soorten telefoonhouders en meer!

  9,97 9,97


  Titel: iSetchi Telefoonhouder Fiets met 360 graden rotati
  Prijs: € 9,97
  Productcode: 9200000116272678


   

Fiets jij graag en wil je onderweg gebruik maken van Google Maps en Spotify? Het is niet meer toegestaan om jouw telefoon tijdens het fietsen vast te houden. Hier worden flinke boetes voor uitgedeeld en bovendien is het zeer gevaarlijk om te fietsen....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top