Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Intex Family Frame Zwembad 300x200x75cm + gratis B


 • Intex Family Frame Zwembad 300x200x75cm + gratis B
  Intex Family Frame Zwembad 300x200x75cm + gratis B LET OP: de gratis afdekhoes van Bestway zit in de doos van het zwembad. Dit is een afdekhoes met gaatjes om het vast te kunnen maken aan het zwembad. U dient zelf voor bevestigingsmaterialen te zorgen (bijvoorbeeld touwtjes), dit zit dus niet in de doos!

  Dit Intex Frame zwembad is zeer eenvoudig en binnen 30 minuten te plaatsen.
  Het zwembad is ideaal voor op een rechthoekige terras. Dit zwembad is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een zeer stevige constructie voorzien van een robuuste, gecoate metalen frame met een gerasterde polyester binnenlaag met aan beide zijden een dikke, duurzame PVC buitenlaag.

  Daarnaast is het zwembad voorzien van een handige leegloopventiel, waar eenvoudig een tuinslang op kan worden aangesloten. Dit rechthoekige zwembad heeft kindvriendelijke ronde hoeken, dit zijn niet alleen stabiele bevestigingspunten maar ook praktische plateaus om uw drinken op te zetten als u heerlijk in het zwembad of op uw luchtmatras ligt te ontspannen
  Het afbreken van dit zwembad gaat net zo eenvoudig als het opzetten: Sluit uw tuinslang aan op het meegeleverde leegloopventiel om het water weg te laten lopen. Kenmerken: Materiaal: 3-laags PVC Met aansluitingen voor filterpomp (32 mm) Afmetingen: 300 cm x 200 cm x 75 cm (incl. frame 361cm x 259cm x 75cm) Capaciteit van 3834 liter (90% vulling) Bestway afdekzeil: 300cm x 200cm (gaat dus niet over de rand van het zwembad heen) Inhoud 1 Intex Frame Zwembad Filterpomp aansluitingen Koppelstuk tuinslang voor waterafvoer Handleiding Inclusief Bestway afdekzeil (let op: bevestigingsmaterialen NIET inbegrepen!) Materiaal voorzien van 3 sterktelagen Het materiaal van de Klein Frame liners is zeer sterk. Dat is ook nodig voor de enorme hoeveelheid water die in het zwembad zit. De liner bestaat uit drie lagen, waarvan de middelste een ruitmotief bevat. Dit maakt het geheel van de liner zeer sterk. Het zwembad kan op deze manier tegen een stootje! De dikte van de liner is op de bodem 0,50 mm en bij de zijwanden 0,56 mm. Het materiaal is niet alleen bestand tegen benzine, olie en zout water, maar vooral ook tegen slijtage en zonlicht! Dit bundelpakket bestaat uit een Intex zwembad met een bijpassende Bestway afdekhoes. Dit afdekzeil zit gratis in de doos. Hier zit geen bevestigingsmaterial bij om het afdekzeil te bevestigen aan het zwembad, hier dient u zelf voor te zorgen.

  Alle intex accessoires zoals een filterpomp, kunnen aangesloten worden aan dit zwembad!

  Filmpje:
  In het filmpje hierboven wordt een beeld geschetst hoe u het zwembad kunt opzetten. Hoewel in het filmpje hetzelfde zwembad in andere afmetingen wordt gebruikt, is het opzetten van het zwembad niet anders.

  199,99


  Titel: Intex Family Frame Zwembad 300x200x75cm + gratis B
  Prijs: € 199,99
  Productcode: 9300000040916354


   

LET OP: de gratis afdekhoes van Bestway zit in de doos van het zwembad. Dit is een afdekhoes met gaatjes om het vast te kunnen maken aan het zwembad. U dient zelf voor bevestigingsmaterialen te zorgen (bijvoorbeeld touwtjes), dit zit dus niet in de d....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top