Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Philips Series 5000 NT5650/16 - Neus-, oor-, wenkb


 • Philips Series 5000 NT5650/16 - Neus-, oor-, wenkb
  Philips Series 5000 NT5650/16 - Neus-, oor-, wenkb Trim zachtjes jouw neus-, oor- en wenkbrauhaar en haardetails met de Philips Series 5000 NT5650/16 - Neustrimmer. Nieuw aan deze neustrimmer is de huidbeschermingstechniek die ervoor zorgt dat je kunt trimmen zonder sneetjes of wondjes. Ook heeft de trimmer een dubbelzijdig knipelement, waardoor je vanuit iedere hoek/richting gemakkelijk haar op moeilijk bereikbare plekken kunt trimmen.

  Belangrijkste kenmerken van de Philips Series 5000 NT5650/16: Eenvoudig ongewenst haar trimmen
  Verwijder ongewenst neus- en oorhaar zachtjes en efficiënt. Zorg dat jouw neusgaten schoon zijn voordat je het apparaat gebruikt. Steek de trimmer voorzichtig in jouw neus (maximaal 0,5 cm) en beweeg de trimmer langzaam rond. Zorg er bij het trimmen van oorhaar voor dat jouw oren vrij zijn van oorsmeer. Voor wenkbrauwhaar schuif je een van de twee kammen (3 en 5 mm) in de gleuven en trim je met lichte druk tegen de haargroeirichting in, zodat je jouw wenkbrauwen gelijkmatig kunt trimmen tot de gewenste lengte. Om details te trimmen, kun je wel of niet de detailtrimkan gebruiken die in de verpakking is meegeleverd. Pas de trimhoek aan en modelleer en definieer de randen van jouw baard of sik met het precisiestylinghoofd.

  Beschermend systeem
  Ons beschermende systeem bestaat uit een kap over de mesjes. Zo komen de mesjes nooit in contact met jouw huid en wordt jouw haar veilig naar het knipelement geleid. Het beschermende systeem is ontworpen om comfortabel en veilig te kunnen trimmen, zodat je zo weinig mogelijk haartjes mist en beschermd bent tegen trekkende bewegingen, sneetjes en wondjes.

  PrecisionTrim-technologie
  Ons innovatieve knipelement is dubbelzijdig, zodat je al het haar snel en moeiteloos vanuit elke hoek en in elke richting kunt knippen. De mesjes zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal en zijn ontworpen om lang mee te gaan.

  Trimmen met precisie
  De detailtrimmer helpt je jouw gezichtsbeharing (stoppels, sik, bakkebaarden, snor of hals) te trimmen en te modelleren met veel controle en goed zicht op wat je doet.

  Eenvoudig te gebruiken
  Schakel jouw apparaat eenvoudig in en uit met één hand. De handgreep met textuur biedt je de beste grip, zelfs als het apparaat nat is, voor meer controle tijdens het gebruik van de trimmer.

  Volledig afspoelbaar
  Deze trimmer is waterbestendig, dus eenvoudig schoon te maken: spoel de trimmer gewoon af onder de kraan.

  Werkt op batterijen
  Deze trimmer werkt op één AA-batterij die wordt meegeleverd in de verpakking, zodat je de trimmer meteen kunt gebruiken. Als je de batterij wilt vervangen, open je het apparaat door het onderste gedeelte voorzichtig naar links te draaien. Trek de onderkant naar je toe om bij het batterijcompartiment te komen.

  Eenvoudig opbergen
  Gebruik het handige etui om jouw trimmer op te bergen of mee te nemen. Hierin kun je jouw trimmer en alle accessoires meenemen wanneer je onderweg bent.
  Overige kenmerken: Beschermend systeem
  Trim neus-, oor- en wenkbrauwhaar en haardetails met totaal comfort Onze huidbeschermer zorgt voor een eenvoudige en veilige trimbeurt PrecisionTrim-technologie
  Trim jouw haar moeiteloos met het snelbewegende dubbelzijdige knipelement Gebruiksvriendelijk
  Inclusief precisieopzetstuk en kam Handgreep met textuur met aan-uitschuifschakelaar 100% wasbaar voor eenvoudig schoonmaken AA-batterij meegeleverd in de verpakking Duurzaam gebouwd
  Inclusief zacht etui Duurzaam gebouwd Specificaties: Scheersysteem
  Hoogwaardige mesjes: Voor aangenaam trimmen Knipelement: Roestvrijstalen messen Accessoires
  Etui: Reisetui Accessoires: Precisietrimmer Kam: Wenkbrauwkam, Precisiekam van 3 mm, Precisiekam van 5 mm Gebruiksgemak
  Reiniging: Volledig afspoelbaar Geen olie nodig Nat en droog: Geschikt voor onder de douche Ontwerp
  Handvat: Ergonomische grip en hantering Kleur: Zwart Vermogen
  Batterijtype: AA Service
  2 jaar wereldwijde garantie Creëer jouw eigen look
  Styling van gezichtshaar: Gedetailleerde styling

  20,95


  Titel: Philips Series 5000 NT5650/16 - Neus-, oor-, wenkb
  Prijs: € 20,95
  Productcode: 9300000002863702


   

Trim zachtjes jouw neus-, oor- en wenkbrauhaar en haardetails met de Philips Series 5000 NT5650/16 - Neustrimmer. Nieuw aan deze neustrimmer is de huidbeschermingstechniek die ervoor zorgt dat je kunt trimmen zonder sneetjes of wondjes. Ook heeft de ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top