Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Evolar EVO-70C - 2,05 kW - Mobiele Airco - 7000BTU • Evolar EVO-70C - 2,05 kW - Mobiele Airco - 7000BTU - 3-in-1 - Koelen

  Evolar EVO-70C - 2,05 kW - Mobiele Airco - 7000BTU Heeft u ook zo’n last van de hitte in de zomer en wilt de koelte naar binnen halen? Met de Evolar EVO-70C kunt u uw ruimte binnen een mum van tijd koelen. Wij snappen natuurlijk dat het in de zomer erg lastig kan zijn om u concentreren op uw werk of om te kunnen slapen met de hitte. Met dit nieuwste type mobiele airco van Evolar kunt u iedere ruimte koelen die u maar wilt! Dankzij de zwenkwieltjes en handvatten kunt u gemakkelijk de airco verplaatsen van de ene naar de andere ruimte. Ook wanneer u de airco niet meer wilt gebruiken in de winter, is hij zeer gemakkelijk opbergbaar, waardoor de unit niet het hele jaar zichtbaar hoeft te zijn in huis.

  Omschrijving
  De Evolar EVO-70C mobiele airco heeft een modern en compact uiterlijk, die zonder moeite opgaat bij het interieur van uw huis. Het apparaat kan niet alleen koelen, maar ook uw ruimte ventileren en ontvochtigen. Het apparaat beschikt over louvres die zijn in te stellen in verschillende richtingen. De mobiele airco is in staat om ruimtes te koelen tot wel 23m2 / 58m3. Dat betekent dat hij zeer geschikt is om ruimtes te koelen als een grote slaapkamer, een woonkamer of een klaslokaal. Daarnaast is deze airco ook geschikt voor zakelijk gebruik en kan deze geplaatst worden in kantoorruimtes en vergaderzalen.

  Werking en gebruik
  De EVO-70C is te bedienen via de afstandsbediening en via de knoppen op het LED-scherm op de unit. De koele lucht wordt via de voorkant van de airco uitgeblazen voor persoonlijk comfort. De airco heeft een gewicht van 20 kilo, waardoor deze zeer gemakkelijk verplaatsen is. Daarnaast beschikt het over een automatisch verdampingssysteem voor het beste resultaat. De airco is zeer stil met een maximale geluidscapaciteit van 65dB(A). De unit wordt geleverd met een luchtafvoerslang van 1,5 meter, koppelstukken, raamafdichtingsset en afstandsbediening.

  Voordelen
  ✅ Ontvochtigingsfunctie en ventilatiefunctie
  De airco beschikt over zowel een ventilatiefunctie als een functie waarmee de luchtvochtigheid in uw ruimte gereguleerd kan worden. De airco heeft twee ventilatorstanden, waardoor u de lucht in uw huis lekker kunt laten doorluchten. Daarnaast hoeft u nooit meer last te hebben van benauwdheid binnen, want de EVO-70C kan tot wel 30 liter vocht per dag uit de lucht halen. Hierdoor kunt u genieten van een heerlijk binnenklimaat!

  ✅ Energiezuinige airco
  Met de mobiele airco kunt u erg besparen op de kosten, omdat u niet meer uw gehele huis hoeft te koelen, maar slechts de ruimte waar u u bevindt. Daarnaast heeft de airconditioner een energielabel A, waardoor het een erg energiebesparende oplossing is.

  ✅ Milieuvriendelijk koudemiddel
  De airco maakt gebruik van een zeer milieuvriendelijk koudemiddel. Het middel propaan R290 is een vervanger van de diverse synthetische koudemiddelen. Dit middel draagt niet bij aan het broeikaseffect en heeft een zeer lage GWP. Een ander groot voordeel van het middel is de korte terugverdientijd door een laag energiegebruik en lage operationele kosten.

  Specificaties
  ✅ 2,=5kW vermogen
  ✅ 7000 BTU koelvermogen
  ✅ Koelen, ontvochtigen en luchtreinigen
  ✅ 24-uurs digitale timer, thermostaat en 2 ventilatorstanden
  ✅ Energielabel A
  ✅ Geleverd met luchtafvoerslang, koppelstukken, raamafdichtingsset en afstandsbediening
  ✅ Bediening via afstandsbediening of vai de knoppen op het bedieningspaneel
  ✅ Milieuvriendelijk door ecologisch koudemiddel R290
  ✅ Geschikt voor ruimtes tot 23m2 / 58m3
  ✅ 2 jaar garantie

  199


  Titel: Evolar EVO-70C - 2,05 kW - Mobiele Airco - 7000BTU
  Prijs: € 199,00
  Productcode: 9300000041363966


   

Heeft u ook zo’n last van de hitte in de zomer en wilt de koelte naar binnen halen? Met de Evolar EVO-70C kunt u uw ruimte binnen een mum van tijd koelen. Wij snappen natuurlijk dat het in de zomer erg lastig kan zijn om u concentreren op uw werk of ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top