Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Optifree PureMoist - 3 x 300 ml + 90 ml ( nieuwe v


 • Optifree PureMoist - 3 x 300 ml + 90 ml ( nieuwe v
  Optifree PureMoist - 3 x 300 ml + 90 ml ( nieuwe v OPTI-FREE PureMoist

  OPTI-FREE PureMoist is een kwaliteitsvloeistof van Alcon, één van ’s werelds grootste producenten op het gebied van oogzorg. De OPTI-FREE PureMoist biedt de volledige dag bevochtiging van de ogen. Deze betrouwbare lenzenvloeistof kan voor zo’n 16 uur bevochtiging zorgen door de verwerking van HydraGlyde Moisture Matrix. Hierdoor blijft er voortdurend een vochtige laagje bestaan, waardoor de lenzen de gehele dag vochtig worden gehouden.

  Het laagje vormt tevens bescherming voor de contactlenzen om te voorkomen dat vetten en eiwitaanslag geen kans maken om zich te hechten aan de contactlenzen, waardoor er irritatie kan ontstaan. Dankzij deze geavanceerde techniek blijven je lenzen de hele dag schoon en fris aanvoelen.

  De OPTI-FREE PureMoist is daarnaast nog voorzien van een verbeterde desinfectie formule, bestaande uit de desinfectiemiddelen POLYQUAD en ALDOX, die ervoor zorgen dat micro-organismen waaronder schimmels en bacteriën geen kans meer maken.

  De OPTI-FREE PureMoist Multi-Purpose Disinfecting Solution voor silicone Hydrogel en zachte contactlenzen biedt comfort voor de hele dag en bevat: 0,=1% POLYQUAD(polyquaternium-1), 0,=06% ALDOX(myristamidopropyldimethylamine)

  OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution is verkrijgbaar in een platte fles van 240 ml, een losse fles van 300ml of dit voordeelpakket met 3 x 300ml + 90ml. Uiteraard worden alle varianten geleverd met voldoende lenshouders.

  41,8


  Titel: Optifree PureMoist - 3 x 300 ml + 90 ml ( nieuwe v
  Prijs: € 41,80
  Productcode: 9200000065592059


   

OPTI-FREE PureMoist

OPTI-FREE PureMoist is een kwaliteitsvloeistof van Alcon, één van ’s werelds grootste producenten op het gebied van oogzorg. De OPTI-FREE PureMoist biedt de volledige dag bevochtiging van de ogen. Deze betrouwbare lenzenvloeist....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top