Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Bosch SMV 45LX11E - Volledig integreerbare vaatwas


 • Bosch SMV 45LX11E - Volledig integreerbare vaatwas
  Bosch SMV 45LX11E - Volledig integreerbare vaatwas Capaciteit van 13 couverts - perfect voor een groot huishouden De vaatwasser, waarmee je 13 serviesgoed in één keer kunt afwassen , wordt door een breed scala aan klanten gewaardeerd. Ze zijn beiden eigenaren van grote huishoudens en organiseren vaak diners voor het hele gezin of feestjes voor vrienden. Het handmatig afwassen van veel borden of bestek zal uiteindelijk niet langer een hele klus zijn. Stop ze gewoon in de vaatwasser. Kies voor comfort en geniet van functionaliteit op het hoogste niveau.

  Verborgen bediening van de vaatwasser Een vaatwasser met een verborgen paneel is een uitstekende keuze voor klanten die een consistent ontwerp van de keukenruimte willen behouden. Dergelijke apparatuur zal op een kast lijken, waardoor deze perfect in het interieur past. Daarnaast is het een veilige oplossing voor een huis met kinderen, omdat de knoppen onzichtbaar zijn. Om toegang te krijgen tot alle belangrijkste functies, is het daarom noodzakelijk om de deur van de vaatwasser te openen. Dergelijke apparaten worden zeer gretig gekozen door veeleisende klanten.

  525


  Titel: Bosch SMV 45LX11E - Volledig integreerbare vaatwas
  Prijs: € 525,00
  Productcode: 9300000024339534


   

Capaciteit van 13 couverts - perfect voor een groot huishouden De vaatwasser, waarmee je 13 serviesgoed in één keer kunt afwassen , wordt door een breed scala aan klanten gewaardeerd. Ze zijn beiden eigenaren van grote huishoudens en organiseren vaa....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top