Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Bosch CityMower 18-300 Grasmaaier - Met 18 V accu


 • Bosch CityMower 18-300 Grasmaaier - Met 18 V accu
  Bosch CityMower 18-300 Grasmaaier - Met 18 V accu Accu Platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform.

  De CityMower18 is een lichte accumaaier die is ontworpen voor gemakkelijk onderhoud van een stadstuin. Deze beschikt over een krachtige 18V-accu met een geavanceerd accumanagementsysteem voor langere looptijden, waardoor snoerloze vrijheid mogelijk wordt zonder aan vermogen of efficiëntie in te boeten.

  De ErgoFlex grepen zorgen tijdens het werk voor gemakkelijk hanteren en voor een comfortabele en gezonde houding. De maaier beschikt ook over een bedieningshendel met een in 3 standen verstelbaar maaihoogtebereik van 30 - 60 mm om zo de hoogte van het gras gemakkelijk te kiezen.

  De graskam zorgt voor netjes trimmen langs muren en kanten voor snelle en gemakkelijke resultaten.

  Krachtige accumaaier voor stadstuinen ErgoFlex grepen zorgen voor comfortabel hanteren en gemakkelijk bedienen Graskam zorgt voor perfecte resultaten bij kanten en langs muren Hendel met centrale bediening voor 3 maaihoogtes van 30 - 60 mm Wat zit er in de verpakking?
  CityMower 18-300 Grasmaaier 1 accupack PBA 18V 4.0Ah W-C (1 600 A01 1T8) Oplader AL 1830 CV (1 600 A00 5B3) Grasopvangbak 31 l Tips & Tricks: Des te vaker je maait, des te gezonder je gazon wordt; maai dus zo vaak als je kan. Het stimuleert je gazon om voller te groeien en om nieuwe sprietjes aan te maken, het onderdrukt ontsierende breedbladige grassen en voorkomt dat onkruid gaat bloeien en zich in het gazon uitzaait. Maai elke keer in een andere richting en met een ander patroon, zodat de grassprieten niet altijd in dezelfde richting worden geduwd.

  Bij normale weersomstandigheden kan je onderstaande richtlijnen aanhouden:
  Maart: elke 2 weken April: elke 10 dagen Mei t/m augustus: minstens eens per week September t/m oktober: elke 10 dagen November t/m december: alleen maaien bij zacht weer

  237


  Titel: Bosch CityMower 18-300 Grasmaaier - Met 18 V accu
  Prijs: € 237,00
  Productcode: 9200000117094247


   

Accu Platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform.

De CityMower18 is een lichte accumaa....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top