Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Ring Video Deurbel - Deurbeldrukker - Bedraad - Zw


 • Ring Video Deurbel - Deurbeldrukker - Bedraad - Zw
  Ring Video Deurbel - Deurbeldrukker - Bedraad - Zw Let op: dit is de bedrade variant van de Ring deurbel.

  Compact en altijd ingeschakeld. Je kunt de deurbel op je bestaande deurbelbedrading aansluiten voor continue stroom en beveiliging. Met 1080p HD-video, livebeeld en tweerichtingsspraak kun je iedereen die voor je deur staat zien, horen en spreken, waar je ook bent. Dankzij 1080p HD-video en livebeeld mis je geen detail meer Spreek dankzij tweerichtingsspraak vanaf elke locatie met wie er voor je deur staat Bekijk met Advanced Pre-Roll wat een bewegingsgebeurtenis heeft veroorzaakt Beheer je bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones. Ontvang direct een melding wanneer iemand aanbelt of de bewegingssensoren activeert Nachtzicht in HD biedt een scherp contrast om te zorgen dat je dag en nacht geen detail meer mist Koppel de Ring Video Doorbell Wired aan je bestaande deurbelbedrading voor ononderbroken stroom en gemoedsrust Combineer de Ring Video Deurbel met een Ring Chime om meldingen in huis beter te horen (apart verkrijgbaar - niet inclusief bij deze Ring Video Deurbel) Dag en nacht, thuis of onderweg.
  Dankzij de talloze functies van Video Doorbell Wired kun je altijd en overal weten wie er thuis aanbelt, zodat je altijd weet wie er voor de deur staat.

  Overal bezoekers zien, horen en spreken.
  Met 1080p HD-video en livebeeld zie je wat er thuis gebeurt, en met tweerichtingsspraak kun je vanaf elke locatie spreken met wie er voor je deur staat.

  Mis nooit een bezoeker.
  Dankzij geavanceerde bewegingsinstellingen krijg je een melding op je telefoon of tablet wanneer iemand op je Video Doorbell Wired drukt of wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

  Extra belangrijke seconden.
  Met een abonnement op Ring Protect neemt de Video Doorbell Wired tot wel zes seconden video op en koppelt deze naadloos aan het begin van de opname van een bewegingsgebeurtenis. Hierdoor krijg je een beter beeld van wat er aan een bewegingsgebeurtenis vooraf ging.

  Bescherm wat echt belangrijks is.
  Pas je bewegingszones aan om alleen te detecteren in het gekozen gebied. Hierdoor kun je je concentreren op de meldingen die je het belangrijkst vindt.

  Zowel overdag als 's nachts scherp.
  Als de zon ondergaat, zorgt het scherpe contrast van HD-nachtzicht ervoor dat je alles nog steeds duidelijk ziet.

  Slank en compact ontwerp.
  De Ring Video Doorbell Wired past perfect bij de stijl van elke woning.

  Altijd ingeschakeld.
  Installeer de Ring Video Doorbell Wired met behulp van je bestaande deurbelbedrading voor ononderbroken stroom en gemoedsrust.

  Installatie
  De Ring Video Deurbel en Chime zijn makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Er wordt een handleiding bij het product geleverd die je verder helpt in het installatieproces.

  Bedien alles vanuit de Ring-app.
  Stel alles in via de Ring-app, koppel een Chime of een Alexa-apparaat, en je hoort het meteen als er iemand langskomt.

  Gekoppelde apparaten.
  Met gekoppelde apparaten ontsnapt er niets meer aan je aandacht. Verbind al je Ring-apparaten met elkaar in de Ring-app en zie hoe ze je huis 24 uur per dag als één systeem beveiligen.

  Onmiddellijke meldingen.
  Ontvang direct een melding op je mobiele apparaat of tablet; zowel thuis als in de sportschool bent of op kantoor.

  Livebeeld
  Zie, hoor en spreek met mensen bij de voordeur met realtime video en audio. Bedraad
  Je kunt je deurbel aansluiten op je vaste deurbelbedrading, mits deze geschikt is (8-24 VAC, 10-40VA, 50/60 Hz), of je kunt gebruikmaken van de apart verkrijgbare DIN-rail-transformator, 2de generatie (24VDC, 0.42A , 10,= W). Hierbij wordt de deurbelgong omzeild. Ga voor meer informatie, geschikte deurbelbedrading en ondersteuning voor een bedrade aansluiting naar ring.com/hardwired. Stekkeradapter
  Gebruik de apart verkrijgbare stekkeradapter, 2de generatie (24 VDC 0,5 A, 12 W). De stekkeradapter wordt geleverd met een kabel van 6 meter, inclusief kabelklemmen. Kan binnen op een stopcontact worden aangesloten.
  Gebruik geen DC-voedingsadapters van andere merken - deze beschadigen je apparaat.

  39,99 39,99


  Titel: Ring Video Deurbel - Deurbeldrukker - Bedraad - Zw
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9300000028605071


   

Let op: dit is de bedrade variant van de Ring deurbel.

Compact en altijd ingeschakeld. Je kunt de deurbel op je bestaande deurbelbedrading aansluiten voor continue stroom en beveiliging. Met 1080p HD-video, livebeeld en tweerichtingsspraak kun je....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top