Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

AC18 Clocks digitale wekker - Alarmklok - Inclusie


 • AC18 Clocks digitale wekker - Alarmklok - Inclusie
  AC18 Clocks digitale wekker - Alarmklok - Inclusie Met deze uiterst functionele digitale wekker kom je nooit meer te laat.

  Dankzij het fraaie design past de alarmklok zonder probleem in de slaapkamer, badkamer, woonkamer, studeerkamer of op kantoor. Is dit toch niet helemaal jouw kleur? Geen probleem, de klok wordt in verschillende kleuren aangeboden. Functionaliteiten van de wekker Let op: De wekker werkt op batterijen. De tijd inzien, in 12 of 24 uur. Datum inzien, in dag, maand en jaar. Temperatuur meten, in Fahrenheit en Celcius. Alarm, de wekker gaat ruim 60 seconden af. Snoozen, wekker gaat opnieuw af na 4-6 minuten. Lampje, zodat de wekker ook 's-nachts goed gelezen kan worden. Je activeert het lampje door eenmalig op de knop te klikken, vervolgens brandt deze voor ongeveer 8 seconden.
  Instellen van de wekker Het instellen van de wekker is eenvoudig. Na het plaatsen van drie triple A batterijen (deze worden niet meegeleverd) gaat de wekker aan.

  Op de achterkant van de wekker staan een aantal knoppen gepositioneerd. De schuifknoppen dienen om de betreffende instelling te selecteren zoals, alarm, datum en tijd instellen. Vervolgens kun je via de druk knoppen de instelling verhogen of verlagen. Zet na het instellen van de wekker de schuifknop terug op "lock", op deze manier kun je niet per ongeluk een aanpassing maken. JustAnotherProduct Dit artikel wordt geleverd onder het merk JustAnotherProduct(JAP). Wat inhoudt dat het artikel zorgvuldig is geselecteerd, getest, gecontroleerd op gevaarlijke stoffen en verpakt. Heb je onze productvideo's al bekeken?

  12,99


  Titel: AC18 Clocks digitale wekker - Alarmklok - Inclusie
  Prijs: € 12,99
  Productcode: 9200000087578863


   

Met deze uiterst functionele digitale wekker kom je nooit meer te laat.

Dankzij het fraaie design past de alarmklok zonder probleem in de slaapkamer, badkamer, woonkamer, studeerkamer of op kantoor. Is dit toch niet helemaal jouw kleur? Geen pro....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top