Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

De Vijf Box


 • De Vijf Box
  De Vijf Box De Vijf - oftewel George, Julian, Dick, Anne en hun hond Timmy - belanden keer op keer in de meest spannende avonturen. In deze complete box zijn de vier speelfilms verzameld, goed voor ruim 6 uur kijkplezier!

  In De Vijf en de Piratenschat gaan de vrienden in de jungle op zoek naar een schat, om ervoor te zorgen dat er geen groot, vervuilend luxe hotel op het mooie tropische eiland wordt gebouwd. Maar als Julian wordt gebeten door een giftig insect, komen de Vijf flink in de penarie.

  In De Vijf en het Groene Oogmysterie wordt Dick verward met de zoon van een rijke zakenman, en gekidnapt door een stel schurken die op zoek blijken te zijn naar het kostbaarste juweel ter wereld: het Groene Oog. Zouden de vrienden beide mysteries kunnen oplossen?

  In De Vijf en de Verborgen Piramide vliegen de jonge speurneuzen naar Caïro waar Bernard, de vader van Julian, Dick en Anne, een gouden amulet van een legendarische farao gaat overdragen aan het Oudheidkundig Instituut. Maar dan blijkt de amulet een vervalsing en wordt Bernard gearresteerd! Zullen de Vijf er achter kunnen komen wie de werkelijke vervalser is en waar de echte amulet is gebleven?

  En in De Vijf en het Geheim van de Vuurtoren moeten de vrienden George’s vader Quentin redden, die het aan de stok krijgt met gevaarlijke gangsters. Die hebben het gemunt op de resultaten van het onderzoek dat Quentin doet naar een nieuwe manier om energie op te wekken. Gelukkig weten de dappere Vijf wel raad met dit soort boeven!


  9,99


  Titel: De Vijf Box
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000064174347


   

De Vijf - oftewel George, Julian, Dick, Anne en hun hond Timmy - belanden keer op keer in de meest spannende avonturen. In deze complete box zijn de vier speelfilms verzameld, goed voor ruim 6 uur kijkplezier!

In De Vijf en de Piratenschat gaan de....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top