Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HP 201A - Tonercartridge / Zwart • HP 201A - Tonercartridge / Zwart

  HP 201A - Tonercartridge / Zwart De HP Tonercartridge 201A / zwart (CF400A) is onmisbaar als je met je bedrijf graag mooi en professioneel printwerk aflevert. Deze tonercartridge met JetIntelligence en innovatieve anti-namaaktechnologie levert een zeer hoge kwaliteit. Daarnaast print je meer pagina's dankzij voordelige high-capacity opties. Ook bij hoge snelheden presteert deze tonercartridge uitstekend. Dit wordt ondersteund door onafhankelijk onderzoek dat heeft aangetoond dat HP cartridges vijftig procent meer pagina's printen dan geteste nagevulde gereviseerde niet-HP cartridges. Als jij echte printkwaliteit wilt, kies je dus voor de HP Tonercartridge 201A. Op deze manier maakt je bedrijf altijd een goede indruk met mooi marketingmateriaal en professionele documenten.

  Gemakkelijk en voordelig al je foto’s en andere documenten printen.
  HP Tonercartridge 201A / zwart (CF400A)Zwarte tonercartridgeLasertechnologiePrint gemiddeld 1500 pagina'sGeschikt voor laserprinters en multifunction printersWaarom originele HP toners?
  HP toners werken met een verrassende snelheid en bieden een ongekende kwaliteit. Iedere print is voorzien van levensechte kleuren en elk detail is goed zichtbaar. Ook zijn de toners gemakkelijk te recyclen en eenvoudig in gebruik.

  Bespaar tijd en geld
  Deze prestaties zijn consistent, waardoor tijd en papier voor het maken van nieuwe prints worden bespaard. Met de keuze voor HP kies je dus voor lage totale kosten, omdat je de verborgen kosten van niet-HP cartridges vermijdt. Hiernaast zorgt dit resultaat voor een optimale gebruikerservaring.

  Betrouwbaarheid en kwaliteit
  De betrouwbaarheid van HP toners berust op een optimale combinatie van model, snelheid, smelttemperatuur en papiersoort. Elk model toner is namelijk perfect afgestemd op je printer, waardoor deze precies past. Ook stellen de toners van HP elke denkbare kleur moeiteloos samen zodat er levensechte resultaten ontstaan.

  Duurzaamheid
  HP hecht veel waarde aan duurzaamheid en zet zich hier dan ook op meerdere momenten voor in. Zo bespaar je papier tijdens het gebruik van je toner en kun je deze na gebruik gemakkelijk recyclen. Zo draag je met de keuze voor een toner van HP ook een steentje bij aan het milieu.

  62


  Titel: HP 201A - Tonercartridge / Zwart
  Prijs: € 62,00
  Productcode: 9200000040450867


   

De HP Tonercartridge 201A / zwart (CF400A) is onmisbaar als je met je bedrijf graag mooi en professioneel printwerk aflevert. Deze tonercartridge met JetIntelligence en innovatieve anti-namaaktechnologie levert een zeer hoge kwaliteit. Daarnaast prin....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top