Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Lomography Lomo Instant fotocamera - Zwart


 • Lomography Lomo Instant fotocamera - Zwart
  Lomography Lomo Instant fotocamera - Zwart 3 standen om iedere soort Instant te schieten
  De Lomo'Instant heeft een automatische flitsstand, zodat je heel gemakkelijk fantastische foto's kan schieten met een druk op de knop. Maar je kan ook kiezen voor de twee handmatige standen, voor meer creatieve mogelijkheden.

  -
  Flash On automatische stand
  In deze stand bepaald een sensor in de flits de hoeveelheid licht en de lichtmeter geeft de juiste flitssterkte. De standaard diafragma is f/16 en de belichting kan handmatig worden aangepast.
  -
  Flash-On handmatige stand
  Deze stand is perfect voor foto's die binnen worden geschoten. De flits is altijd aan en je kan wisselen tussen N (voor normale sluitertijd) en B voor langere belichtingen.
  -
  Flash-Off handmatige stand
  Deze stand is geschikt voor langere belichtingen in het donker of voor foto's in daglicht. De flits is uit en ook hier kan je kiezen tussen 'N' en 'B'. Kies 'N' als je genoeg licht hebt en 'B' als je met lange sluitertijden wilt werken.

  Een ultra-geavanceerd lens systeem
  De camera heeft een ingebouwde groethoeklens en is verenigbaar met verschillende lens attachments voor creatieve en experimentele fotografie opties die heel makkelijk op de Lomo’Instant geschroefd kunnen worden.

  Groothoeklens (ingebouwd)
  Deze 27mm equivalent groothoeklens legt meer vast dan je ogen kunnen zien en zorgen ervoor dat je up-close-and-personal foto’s maakt met zijn kortste focusafstand van 0.4m.

  Fisheye Lens Attachment
  Met de Fisheye lens attachment maak je snapshots van 170.

  Portretlens Attachment
  Deze veelzijdige 35mm equivalent lens attachment is geschikt voor binnen en buiten. Hij is fantastisch voor portretten maar ook voor straatfotografie en lanschappen.

  Close-up Lens
  Met deze lens heb je een kortste scherpstelafstand van 10-15cm voor treffende close-ups.

  Shiet La-a-a-a-a-a-ange
  Met de B instelling van de Lomo’Instant kan je prachtige lichtstrepen creëren door de sluiter open te laten hoe lang je wilt. Probeer het ’s avonds of voor lichtschilder fotoshoots.

  Schiet ongelimiteerde dubbele belichtingen
  De Lomo’Instant is de enige moderne instant camera waarmee je dubbele belichtingen kan schieten. Dit houdt in dat je verschillende shots in 1 frame kan combineren!

  Color Gels
  Kies tussen blauw, rood, paars en geel! Door de filters over je flits te plaatsen kan je spelen met koele of warme tinten.

  Het grootste diafragma in de Instant Fotografie Wereld
  Met een maximaal diafragma van f/8 heeft de Lomo'Instant Camera de grootste diafragma instelling in de instant fotografie wereld. Door met f/8 te schieten krijg je heldere foto’s. En als je ieder detail scherp wil hebben dan kies je bijvoorbeeld een diafragma van f/22.

  Het perfecte instant fotoformaat
  De camera creëert creditcard formaat snapshots van Fuji Instax Mini film, bekend om zijn scherpe foto’s en overal verkrijgbaar.

  Spiegel
  De Lomo'Instant Camera heeft een klein spiegeltje links van de lens. In combinatie met de groothoeklens maak je hierdoor picture-perfect selfies.

  81,72


  Titel: Lomography Lomo Instant fotocamera - Zwart
  Prijs: € 81,72
  Productcode: 9200000056009519


   

3 standen om iedere soort Instant te schieten
De Lomo'Instant heeft een automatische flitsstand, zodat je heel gemakkelijk fantastische foto's kan schieten met een druk op de knop. Maar je kan ook kiezen voor de twee handmatige standen, voor meer cr....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top