Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Lipa AT-4K action camera 4K en 12 MP - Wifi phone


 • Lipa AT-4K action camera 4K en 12 MP - Wifi phone
  Lipa AT-4K action camera 4K en 12 MP - Wifi phone Als beste getest in het Belgische programma "Voor hetzelfde geld"!

  Nu met Goodram microSD-kaart 16 GB! Met 23 accessoires binnen een mountset! Nu een actioncamera met 4K Ultra HD-resolutie voor een kleine prijs! Met de Lipa AT-4K Ultra HD actioncamera kunt u nu prachtige beelden maken met een resolutie van maar liefst 3480 x 2160 pixels! In dit pakket ontvangt u van ons een SD-kaart van 16 GB zodat het pakket startklaar is voor u, dit hoeft u er niet meer bij te kopen! U kunt het geheugen maximaal uitbreiden tot 32 GB.

  Met deze Lipa AT-4K Ultra HD actioncamera kunt u beelden opnemen tijdens verschillende inspanningen. U ontvangt in totaal 32 accessoires in het pakket die u allemaal kunnen helpen de camera vast te maken aan verschillende objecten. U heeft 32 kleine mounts als u deze uit elkaar haalt. Zo is het dus mogelijk de camera vast te maken aan uw helm, uw fiets, uw motor, auto, riem en meer! Met wat creativiteit en hulp van de bijgeleverde accessoires kunt u de camera vastmaken aan meerdere objecten. Bij de accessoires zit ook een waterproof case bijgevoegd, met deze case kunt u tot 30 meter onder water foto's en video's maken. Zo kunt u onder water prachtige beelden opnemen van uzelf, vrienden en vissen, beelden om nooit meer te vergeten! Ook is de Lipa AT-4K Ultra HD actioncamera vast te maken op een selfiestick waardoor u prachtige selfie's kunt maken in Ultra HD-kwaliteit. De actioncamera beschikt ook nog over een wifi-functie. Dit betekent dat u met een app de camera kunt besturen via uw smartphone, tablet of computer. Zo is het mogelijk van een afstand foto's en video's te maken via uw mobiele apparaat, zo kunt u een grap uithalen bij uw vrienden en dit bijvoorbeeld via uw smartphone laten opnemen door de verborgen actioncamera. Daarnaast bezit de camera een 170 graden fish-eye lens die dus alles in een hoek van 170 graden kan opnemen, net niet achter u dus. Zo biedt de Lipa AT-4K Ultra HD actioncamera u simpelweg vele mogelijkheden!

  Het apparaat bezit een usb-en HDMI aansluiting waardoor u deze kunt verbinden met andere apparaten. Zo kunt u de foto's en video's via usb opslaan op uw computer. Met de HDMI-aansluiting kunt u de opgenomen beelden bekijken op uw televisie of andere apparaten met een HDMI-aansluiting. Met de bijgeleverde SD-kaart kunt u beelden op de camera opslaan, deze hoeft u er dus niet meer bij te kopen! In het pakket ontvangt u de AT-4K actioncamera, een SD-kaart en 32 accessoires inclusief handleiding en oplader. De app die u kunt gebruiken voor wifi heet iSmart DV app. Wilt u wat meer technische informatie inzien over dit product? Dan kunt u een kijkje nemen bij de specificaties waar deze worden genoemd.

  Naast dit pakket ontvangt u van Majstra een tweejarige garantie en service.

  Dit model bevat filmfuncties als Looping Video, Exposure, Burst foto, TimeLapse, Continuous Lapse, Upside down, Remote via wifi.

  59,99


  Titel: Lipa AT-4K action camera 4K en 12 MP - Wifi phone
  Prijs: € 59,99
  Productcode: 9200000057077755


   

Als beste getest in het Belgische programma "Voor hetzelfde geld"!

Nu met Goodram microSD-kaart 16 GB! Met 23 accessoires binnen een mountset! Nu een actioncamera met 4K Ultra HD-resolutie voor een kleine prijs! Met de Lipa AT-4K Ultra HD actionca....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top