Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Fujifilm X-T4 Body - Zwart


 • Fujifilm X-T4 Body - Zwart
  Fujifilm X-T4 Body - Zwart De Fujifilm X-T4 is de ultieme allround systeemcamera waarmee je alle belangrijke beelden vastlegt, in haarscherpe 26.1 megapixel foto's en stabiele 4K-video's! De camera is onder meer uitgerust met een nieuwe mechanische sluiter, een verbeterd autofocussysteem en een 5-assige beeldstabilisatie.
  Kenmerken van de Fujifilm X-T4: 5-assige beeldstabilisatie Nieuwe stille mechanische sluiter Nog snellere autofocus 4K video en full HD slow motion Filmsimulatie Eterna Bleach Bypass Uitklapbaar 3.0 inch touchscreen Krachtige accu 5-assige beeldstabilisatie Als eerste in de X-T-serie is de Fujfilm X-T4 voorzien van het geïntegreerde beeldstabilisatiesysteem IBIS. Deze 5-assige stabilisatie compenseert 6.5 stops bij 18 van de 29 beschikbare XF-/XC-objectieven. Zo werk je langer door in situaties met weinig licht én je profiteert ervan bij het maken van actiebeelden en video's. De compensatie wordt bereikt door een nieuw systeem om trillingen van de mechanische sluiter te minimaliseren en door nieuwe gyro sensoren. IBIS maakt gebruik van magnetisme in plaats van traditionele veren, waardoor het systeem 30% kleiner en lichter is, dan het systeem in de Fujifilm X-H1.
  Nieuwe stille mechanische sluiter: 15fps De nieuwe, stille mechanische sluiter maakt meer sluiterbewegingen dan eerdere modellen van Fujifilm. Je schiet er maar liefst 15 beelden per seconde mee. Na het indrukken van de ontspanknop duurt het slechts 0.035 seconde tot de eerste opname. De nieuwe sluiter is minimaal goed voor 300.000 sluiterbewegingen en maakt 30% minder geluid dan de X-T3. Fotografeer je in Live View met de mechanische sluiter dan maak je maximaal 8 beelden per seconde. De elektronische sluiter is goed voor 30 foto's per seconde, zonder black-out.
  Nog snellere autofocus Dankzij een verbeterd algoritme voor fasedetectie autofocus reageert de autofocus nog sneller. Je stelt scherp binnen 0.02 seconde. Het Volg AF-systeem is tot 2 keer beter geworden dan de X-T3. Een meer geavanceerde gezicht- en oogdetectie maakt het fotograferen van gezichten en het maken van portretten nog eenvoudiger dan eerdere modellen. Video's Met een hendel op de X-T4 schakel je eenvoudig en snel over tussen het maken van foto's en video's. Nieuw is de optie om tijdens het filmen gebruik te maken van digitale beeldstabilisatie. Hierdoor zijn de beelden die je uit de hand schiet, nog rustiger. De X-T4 neemt 4K video's op met 60fps of krijg een 10x slow motion-effect met 240fps in Full HD.
  Filmsimulatie Eterna Bleach Bypass Aan de X-T4 heeft Fujifilm een nieuwe filmsimulatie toegevoegd: Eterna Bleach Bypass, in de filmwereld zilverretentie genoemd. Met deze simulatie creëer je een speciale sfeer in je beelden. Je krijgt een lage verzadiging en een hoog contrast.
  Uitklapbaar 3.0 touchscreen Dankzij de uitklapbare LCD maak je eenvoudig shots uit lastige hoeken. Het 3.0 inch touchscreen telt 1.62 miljoen pixels. Er zijn 3 standen voor het scherm en de EVF, waarbij je prioriteit kunt aangeven voor een situatie met weinig licht, voor resolutie en voor beweging.
  Krachtige accu Voor de X-T4 heeft Fujifilm een nieuwe accu ontwikkeld, de NP-W235. Hiermee maak je 500 foto's in standaard modus of 600 foto's in de bespaarstand. Met de optionele battery grip VGXT4 beschik je over 2 extra accu's, waardoor je nog veel langer doorwerkt zonder je druk te maken over je accu. Fujifilm X T4. Cameratype: MILC Body, Megapixels: 26,1 MP, Type beeldsensor: X-Trans CMOS 4, Maximale beeldresolutie: 6240 x 4160 Pixels. ISO gevoeligheid (max): 12800. Snelste camera sluiter snelheid: 1/32000 s. Wi-Fi. HD type: 4K Ultra HD, Maximale videoresolutie: 4096 x 2160 Pixels. Beeldschermdiagonaal: 7,62 cm (3''), Touchscreen. Beeldzoeker: Elektronisch. Gewicht: 526 g. Kleur van het product: Zwart

  1797,67


  Titel: Fujifilm X-T4 Body - Zwart
  Prijs: € 1.797,67
  Productcode: 9200000131446636


   

De Fujifilm X-T4 is de ultieme allround systeemcamera waarmee je alle belangrijke beelden vastlegt, in haarscherpe 26.1 megapixel foto's en stabiele 4K-video's! De camera is onder meer uitgerust met een nieuwe mechanische sluiter, een verbeterd autof....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top