Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

DELL Vostro 3470 Intel® 8ste generatie Core™ i3 i3


 • DELL Vostro 3470 Intel® 8ste generatie Core™ i3 i3
  DELL Vostro 3470 Intel® 8ste generatie Core™ i3 i3 Boordevol functies. Ideaal voor op uw bureau.
  Verbeterde prestaties in een uiterst compact ontwerp. Gemaakt voor de unieke behoeften van kleine bedrijven met geavanceerde processors en een scala aan opties.

  Krachtige prestaties
  Vol krachtige functies: werk gedurende de hele dag snel en gemakkelijk met de nieuwste Intel® processors en tot 32 GB high-speed RAM-opties, voor kracht en betrouwbare prestaties.

  Blijf in contact: verzend snel belangrijke bedrijfsdata door middel van een ingebouwde wifi- of Gigabit Ethernet-verbinding.

  Verbeterde beveiliging: Optional Hardware TPM 2.0 biedt de juiste beveiliging om uw bedrijf draaiende te houden.

  Meer multitasken: voer meerdere applicaties sneller uit en geniet van scherpe, kwalitatieve beelden, van PowerPoint-presentaties tot videobewerking met een optionele, afzonderlijke grafische kaart tot 2 GB.

  Genoeg ruimte: bewaar en gebruik presentaties, documenten en media zonder u zorgen te maken over beperkte ruimte dankzij een HDD van maximaal 2 TB. Voor verbeterde prestaties is dit systeem maximaal uitbruidbaar met SSD tot 512 GB M.2 SATA toe of kiest u voor twee harde schijven.

  Ontworpen voor uitmuntendheid
  Gemaakt voor ruimte op uw bureau: dankzij het compacte ontwerp, waarvoor patent is aangevraagd, bespaart u ruimte zonder in te leveren op functies of prestaties.

  Koele factor: het unieke ontwerp met gaas aan de voorkant van het systeem bevat extra ventilatoren, terwijl de zeer fijne filters zorgen voor een betere luchtdoorstroming en minder stof, en helpen om uw systeem koel te houden.

  Eenvoudig uit te breiden: meer prestaties nodig? Indien nodig kunt u de kleine Vostro desktop upgraden met opties voor uitbreidingsslots om de groei van uw bedrijf bij te kunnen houden.

  Beter beeld: ondersteun meerdere beeldschermen voor hogere productiviteit met VGA- en HDMI-poorten.

  699,95


  Titel: DELL Vostro 3470 Intel® 8ste generatie Core™ i3 i3
  Prijs: € 699,95
  Productcode: 9200000098994579


   

Boordevol functies. Ideaal voor op uw bureau.
Verbeterde prestaties in een uiterst compact ontwerp. Gemaakt voor de unieke behoeften van kleine bedrijven met geavanceerde processors en een scala aan opties.

Krachtige prestaties
Vol krachtige fun....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top