Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Philips Series 5000 BT5502/15 - Baardtrimmer


 • Philips Series 5000 BT5502/15 - Baardtrimmer
  Philips Series 5000 BT5502/15 - Baardtrimmer Een gelijkmatige en precieze afwerking van stoppels van 3 dagen, een korte of een lange baard. Ons innovatieve Lift & Trim PRO-systeem tilt de haren op tot de dubbel geslepen mesjes voor een gelijkmatig trimresultaat in één beweging.

  Belangrijkste kenmerken van de Philips BT5502/15: Lift & Trim PRO-systeem
  Trim jouw stoppels in één beweging met ons innovatieve Lift & Trim PRO-systeem. Het tilt platliggende haren en leidt ze naar de scherpe metalen mesjes voor een nauwkeurig resultaat.

  Zelfslijpende metalen mesjes
  De roestvrijstalen mesjes zijn dubbel geslepen en snijden zelfs nauwkeurig door de dikste haren. Ze slijpen zichzelf doordat ze lichtjes tegen elkaar wrijven, dus gedurende de levensduur van de trimmer hoeven de mesjes niet te worden vervangen of te worden gesmeerd.

  40 vergrendelbare lengtestanden
  Pas de kammen aan met het instelwiel om de gewenste lengte te kiezen voor de gewenste baardstijl. Gebruik de korte baardkam voor een lengte tussen 0,4 en10 mm en de lange baardkam van een lengte tussen 10 en 20 mm.

  Instelbare precisie
  Stappen van 0,2 mm tussen 0,4 en 2 mm voor een nauwkeurige korte baardstijl; stappen van 0,5 mm tussen 2 en 5 mm voor een gelijkmatige stoppelbaard; stappen van 1 mm boven de 5 mm voor het onderhouden van een lange baard.

  90 min. gebruik met of zonder snoer
  Laad jouw baardtrimmer 1 uur op voor maximaal 90 minuten snoerloos gebruik, of sluit hem gewoon aan op het stopcontact. Met de functie voor snel opladen heb je al een volledige trimbeurt na slechts 5 minuten opladen.

  100% waterdicht
  Spoel jouw waterdichte baardtrimmer onder de kraan af om deze grondig te reinigen.

  Batterij-indicator
  De batterij-indicator geeft aan wanneer de batterij van de trimmer leeg is, bezig is met opladen, of vol is.

  Duurzaam gebouwd
  Al onze verzorgingsproducten zijn van duurzame kwaliteit. Ze worden geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie, zijn geschikt voor alle voltages en hebben nooit olie nodig.

  Overige kenmerken: Gelijkmatige trimresultaten
  Geleidt platliggende haren naar de mesjes voor een gelijkmatig resultaat Zelfslijpende metalen mesjes zijn nauwkeurig zelfs zonder ze te hoeven smeren Precisiestyling
  40 vergrendelbare lengtestanden van 0,4 tot 20 mm Instelbare precisie: stappen voor elke baardstijl Gebruiksvriendelijk
  Zie in een oogopslag de batterijstatus van de trimmer Maximaal 90 minuten gebruik na een 1 uur opladen, of gebruik het snoer 100% waterdicht voor eenvoudig, grondig schoonmaken 2 jaar garantie, geschikt voor alle voltages, geen olie nodig
  Specificaties: Scheersysteem
  Knipelement: Roestvrijstalen messen Diverse lengtestanden: 0,4 - 20 mm Precisie (grootte van stappen): Vanaf 0,2 mm Aantal lengte-instellingen: 40 Gebruiksgemak
  Instelwiel: Eenvoudig in te stellen lengtestanden Display: Batterij-indicator Bediening: Met of zonder snoer te gebruiken Reiniging: Volledig afspoelbaar Vermogen
  Batterijtype: NiMh Gebruikstijd: Maximaal 90 minuten Opladen: Volledig opladen in 1 uur, Snel opladen in 5 minuten Automatisch voltage: 100 - 240 V Service
  2 jaar garantie Geen olie nodig Accessoires
  Kam: Lift & Trim-kam, Langebaardkam Etui: Opbergetui

  49,99 38,99


  Titel: Philips Series 5000 BT5502/15 - Baardtrimmer
  Prijs: € 38,99
  Productcode: 9200000104742629


   

Een gelijkmatige en precieze afwerking van stoppels van 3 dagen, een korte of een lange baard. Ons innovatieve Lift & Trim PRO-systeem tilt de haren op tot de dubbel geslepen mesjes voor een gelijkmatig trimresultaat in één beweging.

Belangrijkst....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top