Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Chloortabletten 20 gram 4 in 1 tabletten Ontsmet - • Chloortabletten 20 gram 4 in 1 tabletten Ontsmet - algen bestrijdend - Langwerkende Chloor - Zwembad - Onderhouds Middel - long mini - Spa - 20 gr 1 kilo - Kleine zwembaden - Jacussi - Spa

  Chloortabletten 20 gram 4 in 1 tabletten Ontsmet - Chloortabletten 20gr 1kilo

  Met Euro-o-tabs chloor desinfecteer je het water in je zwembad, spa of hottub. Een chloortablet plaats je in een chloordrijver, skimmer of doseersluis. Het chloor lost langzaam op wanneer het in contact komt met het zwemwater. Zo ben je verzekerd van een constanste afgifte van chloor. Chloor van zeer hoge kwaliteit. Het chloor is gestabiliseerd wat betekent dat het minder snel vervliegt door invloed van de zon en het beter werkt door een langzamere afgifte. Gebruiksaanwijzing Alles wat je moet doen is altijd meten is weten! Meet altijd eerst de actuele chloor- en ph-waarde met een tester meten zodat je weet hoeveel chloor je moet toevoegen. Plaats vervolgens een chloortablet in de dispenser, skimmer of doseersluis zodat het in aanraking kan komen met het water.

  Veiligheidsvoorschrift Gebruik zwembadchloor nooit tegelijk met andere chemicaliën. Hierdoor kunnen chemische gassen vrijkomen. Voeg chloor altijd toe aan het zwemwater en nooit andersom. Je kunt de verpakking omspoelen met zwemwater wanneer deze leeg is. Daarna kun je deze veilig weggooien.

  Bewaar zwembadchloor altijd op een koele en droge plek in een dichte verpakking. En misschien nog wel het allerbelangrijkste; gebruik nooit andere soorten chloor voor het desinfecteren van uw spa.

  4-in-1 tabletten Ontsmet, algen bestrijdend, vlokmiddel en helder water

  Lees altijd de veiligheidsvoorschriften op de verpakking.

  19,95


  Titel: Chloortabletten 20 gram 4 in 1 tabletten Ontsmet -
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9300000027502992


   

Chloortabletten 20gr 1kilo

Met Euro-o-tabs chloor desinfecteer je het water in je zwembad, spa of hottub. Een chloortablet plaats je in een chloordrijver, skimmer of doseersluis. Het chloor lost langzaam op wanneer het in contact komt met het zw....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top