Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Qost USB 3.0 Naar Ethernet Adapter - USB-A naar In


 • Qost USB 3.0 Naar Ethernet Adapter - USB-A naar In
  Qost USB 3.0 Naar Ethernet Adapter - USB-A naar In Met de USB 3.0 naar Ethernet Lan Netwerk adapter van Qost connecteert u eenvoudig een internet kabel met uw apparaat. Heeft u geen direct RJ45-Poort (Ethernet Poort) op uw apparaat, maar wilt u uw apparaat wel voorzien van internet dan is deze adapter uitermate geschikt voor u.

  Deze USB 3.0 adapter is geschikt voor elke laptop welke beschikt over een USB A aansluiting zoals: Surface, Dell, Lenovo, HP, Asus, Acer en vele andere laptops welke beschikken over een normale USB-poort

  Specificaties:
  - USB Type A Connectie (Male)
  - RJ45 Poort (Female)
  - 1000 Mbps Ethernet-netwerken
  - Plug And Play
  - Universeel (Geschikt voor alle apparaten welke beschikken over een USB aansluiting)

  Connectivity/Plug & Play
  Zeer eenvoudig kun je begruik maken van het netwerk d.m.v. de netwerkadapter te connecteren met uw laptop. Hiervoor hoeft u enkel de USB aansluiting in uw laptop te plaatsen en te worden gekoppeld met een netwerkkabel.

  1000 Mpbs Ethernet-netwerken
  De adapter opndersteund netwerken met snelheden van 10 Mbit per seconde, 100 Mbit per seconde en 1000 Mbit per seconde. De adapter zal automatisch het type netwerk herkennen. Er is dan ook geen aparte installatie nodig voor gebruik. Er wordt met dit product gebruikgemaakt van USB type A Aansluiting. Hierdoor is het mogelijk om bestanden te verwerken met een maximale snelheid van 5 Gbit per seconde.

  USB Type A
  Deze USB adapter met een ethernet kabel aansluiting is ondersteunt elke computer welke beschikt over een USB aansluiting & Thunderbolt 3.

  100% Tevredenheidsgarantie
  Bestel jouw USB naar Ethernet adapter nu via bol.com en maak gebruik van de scherpste prijs, de snelste levertijd en de beste service. Druk voor 23.59 op ‘in winkelmandje’ en ontvang dit product morgen al in huis!

  16,95


  Titel: Qost USB 3.0 Naar Ethernet Adapter - USB-A naar In
  Prijs: € 16,95
  Productcode: 9300000001502149


   

Met de USB 3.0 naar Ethernet Lan Netwerk adapter van Qost connecteert u eenvoudig een internet kabel met uw apparaat. Heeft u geen direct RJ45-Poort (Ethernet Poort) op uw apparaat, maar wilt u uw apparaat wel voorzien van internet dan is deze adapt....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top