Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Corsair Harpoon RGB Pro Gaming Muis - 12000 DPI -


 • Corsair Harpoon RGB Pro Gaming Muis - 12000 DPI -
  Corsair Harpoon RGB Pro Gaming Muis - 12000 DPI - Corsair Harpoon RGB Pro Gaming Muis - 12000 DPI - Zwart

  Breng jezelf in stelling om te winnen met de HARPOON RGB PRO game muis van CORSAIR, met zijn comfortabele gecontourde vorm met rubberen zijgrepen en een gewicht van slechts 85 g, voor eindeloze uren moeiteloos gamen. Ga onmiddellijk van start met de eenvoudige plug-and-play installatie. Speel altijd je beste game met zes volledig programmeerbare knoppen voor krachtige aanpasbare macro's, een nauwkeurige optische sensor van 12.000 dpi en duurzame, hoogwaardige Omron-schakelaars. Regel de dynamische RGB-achtergrondverlichting met behulp van de iCUE-software van CORSAIR en synchroniseer de muis met alle compatibele CORSAIR-apparaten in je hele systeem. Bij elk game, wanneer dan ook - de HARPOON RGB PRO is snel, licht en klaar om te vechten.

  Kenmerken:
  Lichtgewicht constructie: weegt slechts 85 g, zodat je langer kunt doorspelen. Gecontourde vorm en rubberen zijgrepen: speel met blijvend comfort en een stevige grip. Eenvoudige plug-and-play installatie: klaar om te gamen vanuit de doos - gewoon aansluiten op een USB-poort en je bent klaar om je rivalen te verslaan. Prestaties van de optische sensor van 121.000 dpi: uiterst nauwkeurige tracking voor precieze controle tijdens het gamen. Zes volledig programmeerbare knoppen: creëer overwicht tijdens het gamen met remaps van knoppen tot complexe aangepaste macro's. Dynamische RGB-achtergrondverlichting: kies uit een rijkdom aan kleuren en effecten om de gamingbelevenis in het licht te zetten. Slimme bediening, onbeperkte mogelijkheden: de iCUE-software van CORSAIR maakt levendige, dynamische regeling van de RGB-verlichting mogelijk, geavanceerde macroprogrammering en lichtsynchronisatie van het hele systeem bij alle compatibele CORSAIR randapparaten en componenten. Hoogwaardige Omron-schakelaars: goed voor meer dan 20 miljoen klikken voor blijvende duurzaamheid. Specificaties:
  Bedrade verbinding: USB 2.0 type A. Sensor: PMW3327. Sensortype: optisch. Resolutie: 200 dpi - 12.000 dpi, in stappen van 100 dpi. Achtergrondverlichting: 1-zonige RGB. Knoppen: 6. USB report rate: 1000 Hz. Kleur: zwart. Muisvoetjes groot: PTFE. Snoer: 1,8 m. iCUE (software): ondersteund. Afmetingen: 115,5 (l) x 68,3 (b) x 40,4 (h) mm. Gewicht (zonder kabel en accessoires) 85 g: Twee jaar garantie.

  24,99


  Titel: Corsair Harpoon RGB Pro Gaming Muis - 12000 DPI -
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000112333988


   

Corsair Harpoon RGB Pro Gaming Muis - 12000 DPI - Zwart

Breng jezelf in stelling om te winnen met de HARPOON RGB PRO game muis van CORSAIR, met zijn comfortabele gecontourde vorm met rubberen zijgrepen en een gewicht van slechts 85 g, voor eindelo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top