Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

NIKKEI NH3214 – HD Ready 32 inch TV met Triple Tun


 • NIKKEI NH3214 – HD Ready 32 inch TV met Triple Tun
  NIKKEI NH3214 – HD Ready 32 inch TV met Triple Tun Ben jij op zoek naar een compacte televisie met HD beeldresolutie? Dan is NIKKEI het juiste merk voor jou. Door het handige formaat en het dunne beeldscherm is deze televisie gemakkelijk te plaatsen in bijvoorbeeld een kinderkamer, camper of caravan. Mede door de gebruiksvriendelijke eigenschappen zoals het strakke design en het prettige formaat, is de NH3214 een echte aanrader. 32 inch – 81 cm Met een diagonale afmeting van 81 cm is deze televisie geschikt voor vele ruimtes omdat u de televisie bijna overal kan plaatsen. Dankzij de platte achterkant en het dunne beeldscherm is de televisie gemakkelijk tegen de muur te plaatsen. Multimedia Dit NIKKEI model heeft 2 HDMI- en 1 USB aansluitingen wat het ideaal maakt om meerdere apparaten op aan te sluiten zoals een Playstation of DVD-speler. Tevens zijn er meerder media afspeelformaten die worden ondersteund door deze televisie: WMA, MP4, JPG, MPG, MOV, WAV, WMV, MKV, VOB, MPEG, MP3, VOB, MPEG4, JPEG, BMP, AAC, AVI. Hierdoor bent u altijd verzekerd dat je mediabestandden afgespeeld kunnen worden met een HD beeldkwaliteit (1366 x 768p). Smart maken van de TV Wist je dat je gemakkelijk Smart functies kunt toevoegen aan deze televisie door het aansluiten van een Chromecast. Sluit de Chromecast aan op een HDMI poort van deze TV en bent je klaar om jouw gewenste diensten te casten. De Chromecast zorgt ervoor dat je gemakkelijk vanaf jouw smartphone verschillende diensten zoals Netflix of Spotify kunt afspelen op de TV. LET OP: de Chromecast wordt niet meegeleverd.

  Geluidsvermogen Het geluidsvermogen van dit model ligt maar liefst op 16 Watt! Alle technische voorbereidingen zijn getroffen om moeiteloos dit toestel aan te sluiten op een surround soundd systeem of soundbar. LED technologie Moderne LED-technologieën maken uw nieuwe aanwinst bijzonder door de dynamische kleuren en diepe contrasten die met deze geavanceerde feature volledig tot hun recht komen. Duidelijk een win-win situatie! Wandmontage De televisie wordt geleverd met een voetstuk, maar het is een optie om een muurbeugel aan te schaffen met een VESA maat van 200x100 mm M4, zodat je de televisie netjes aan de wand kunt bevestigen. De NH3214 heeft een platte achterkant en een dun beeldscherm, waardoor het een gemakkelijk model is om aan de muur te bevestigen. Zonder voetstuk is het apparaat 72.5 cm breed, 43,5 cm hoog en 7,5 cm diep, inclusief voetstuk is het apparaat 72.5 cm breed, 47.5 cm hoog en 19.5 cm diep en heeft een gewicht va 3560g.

  139,00 139


  Titel: NIKKEI NH3214 – HD Ready 32 inch TV met Triple Tun
  Prijs: € 139,00
  Productcode: 9200000131493881


   

Ben jij op zoek naar een compacte televisie met HD beeldresolutie? Dan is NIKKEI het juiste merk voor jou. Door het handige formaat en het dunne beeldscherm is deze televisie gemakkelijk te plaatsen in bijvoorbeeld een kinderkamer, camper of caravan....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top