Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Cowon Plenue L • Cowon Plenue L

  Cowon Plenue L Uitgerust met de nieuwste ultra-hoge kwaliteit ES9038PRO DAC van de ESS SABER PRO-serie, levert de PLENUE L de breedste geluidstrap en realiseert elk klein detail om het ultieme geluid te produceren. De PLENUE L komt naar je toe met een gevoel van verwondering, wat 32-bits, 384 kHz hoge resolutie geluid met zich meebrengt, evenals schoonheid en robuustheid die doet denken aan de koperafdeling van een klassiek symfonieorkest.

  Geavanceerde ES9038PRO SABRE DAC voor 32-bit, 384 kHz ultrahoge resolutie

  Als het vlaggenschipproduct van ESS Technology biedt de ES9038PRO DAC het hoogste prestatieniveau in de SABRE PRO-serie DAC's. In tegenstelling tot andere DAC's die speciaal zijn ontworpen voor mobiele apparaten, is de ES9038PRO een krachtige DAC die voldoet aan de nieuwste SABRE PRO-specificaties en is gericht op professionele opnamestudio's, premium home-theaters en audioliefhebbers. Het reproduceert levendig geluid dat zich het dichtst bij de oorspronkelijke bron bevindt, inclusief 32-bits, 384 kHz verliesvrije / ongecomprimeerde en native DSD256- en DXD-bronnen.

  HyperStream II en 8-kanaals interne quad-DAC

  De ES9038PRO DAC bevat de nieuwste 32-bit HyperStream® II-technologie van ESS, levert het beste dynamische bereik in de industrie en een zeer puur geluid door een extreem lage THD + N-waarde te realiseren, zelfs bij signalen met een lage amplitude. Een 8-kanaals interne quad-DAC scheidt de acht kanalen voor nauwkeurige geluidsregeling, en elk kanaal wordt geconverteerd via de vier interne DAC's voor een helder noice cancelled signaal zodat u kunt genieten van een perfect dat zeer dicht komt bij de origenele bron.

  Rijke, heldere klank via hoogwaardige gebalanceerde output van 4,4 mm

  De gebalanceerde output van 4,4 mm, de nieuwe standaard in hifi-audio, ondersteunt een rijkere output dan de conventionele onevenwichtige output van 3,5 mm. Grotere scheiding tussen het linker en rechter kanaal voorkomt crosstalk tussen de linker en rechter audiosignalen en levert een zeer helder, realistisch geluid zonder vervorming of verlies. Gebalanceerde uitvoer blokkeert effectief ruis die wordt gegenereerd wanneer signalen worden verzonden door ‘out of phase’-signalen toe te voegen aan ongebalanceerde uitgangssignalen. Aangezien het twee soorten signalen tegelijk verzendt, versterkt de PLENUE L het uitvoersignaal voor een helderdere reproductie van het originele geluid. De PLENUE L gebruikt gebalanceerde output van 4,4 mm om haarscherpe originele geluiden te reproduceren.

  Ultra-Low Noise LDO Power voor hoogwaardige audiosystemen
  De PLENUE L biedt hoge PSRR ((Power Supply Rejection Ratio) -prestaties en zeer lage ruis via een ultralaag geluidsniveau LDO (Ultra Low Noise Low DropOut Regulator) stroomcircuit ontworpen voor krachtige audiosystemen.


  Optimaal digitaal pad voor 32-bits, 384 kHz via onafhankelijke CPLD

  We hebben een geoptimaliseerd digitaal pad circuit ontwikkeld dat 32-bits, 384 kHz geluidsbronnen ondersteunt en de PLENUE L uitgerust met een onafhankelijke CPLD (Complex Programmable Logic Device), die snelle bewerkingen ondersteunt en ruis minimaliseert door de digitale signaalverwerking van de bus en de groep te optimaliseren.

  'S Werelds beste audiokwaliteit

  De verbazingwekkende specificaties van de PLENUE L omvatten SNR 128dB, THD + N 0.0004%, Stereo Crosstalk -144dB en Balanced Output 4.05Vrms, die het resultaat zijn van onze decennia aan audio-ervaring en passie voor perfectie. De PLENUE L is gecreëerd door onze niet-aflatende inspanningen om luisteraars altijd en overal een perfecte geluidskwaliteit te bieden.

  Trouw aan het originele geluid

  DSD (Direct Stream Digital) is een Super Audio CD-formaat van hoge kwaliteit dat signalen verwerkt op 2,8224 MHz per bit. De technologie biedt de maximale geluidsinformatie die mogelijk is om het delicate en heldere geluid van analoog weer te geven. Om de best mogelijke geluidskwaliteit te realiseren, reproduceert de PLENUE L DSD op native-modus zonder PCM-conversie en ondersteunt DSD256 (Quadrate DSD), de hoogste frequentie van alle DSD-indelingen.


  Hoogwaardige SoundPlus-versterker voor perfecte geluidskwaliteit

  Een vereiste voor het bereiken van perfect geluid is een krachtige versterker die optimaal compatibel is met geavanceerde ontvangers. De hoogwaardige SoundPlus-versterker van Texas Instruments levert een hoge spanning met behoud van het hoogste niveau van lineariteit - een aanzienlijke verbetering van audiotechnologieën van bestaande versies van versterkers. Met een maximale output van 4,=5Vrms genereert de versterker krachtige prestaties die high-end hoofdtelefoons met een hoge impedantie kunnen aansturen zonder de noodzaak van een aparte hoofdtelefoonversterker. Dankzij de verfijnde en nauwkeurige geluidsafstemming is het nu mogelijk om elk frequentiebereik duidelijk uit te drukken in combinatie met verschillende ontvangers
  Ultra-nauwkeurige Dual TCXO-klok voor perfecte nauwkeurigheid
  44,1 kHz en 48 kHz geluidsbronnen, staples in de muziekindustrie, worden het nauwkeurigst aangepast via dubbele ultra-nauwkeurige temperatuur gecompenseerde kristaloscillator (TCXO) klokken met 1,=ps fase jitter om de meest accurate geluiden te reproduceren. Geluid met hoge resolutie wordt perfect en nauwkeurig gereproduceerd in elke omstandigheid dankzij een stabiele, foutloze werking, zelfs wanneer deze wordt blootgesteld aan extreme temperaturen, veroorzaakt door langdurige werking van het apparaat of temperatuur- en spanningsfluctuaties in de omgeving.

  AI-functionaliteit voor een slimmere PLENTIE L

  Om je luisterervaring comfortabeler en gemakkelijker te maken, moest PLENUE L slimmer zijn. Het volume van sommige nummers is te hoog of te laag. De PLENUE L's AI-functie behandelt deze situaties met gemak. AI Volume normaliseert continu de volumeniveaus van geluidsbestanden die meer dan eens worden afgespeeld. U hoeft niet langer het volume van elk van uw nummers aan te passen. Met AI shuffle wordt de afspeelvolgorde van nummers handig gewijzigd. Het analyseert en arrangeert zelfs afspeellijstposities op basis van uw voorkeuren. Met de AI JetEffect-functie past Cowon's geluidsveldtechnologie "JetEffect" automatisch de voorinstellingen toe die het best geschikt zijn voor elk bronbestand. PLENUE L's AI-functies passen de instellingen automatisch aan zodat uw favoriete melodieën precies zo worden afgespeeld als u wilt.
  Beyond the Limits of Hearing, premium geluid digitaal filter
  De PLENUE L biedt een grotere verscheidenheid aan digitale filters dan ooit tevoren voor het afstemmen van de ES9038PRO DAC. Extreme micro-tuning is mogelijk via zeven DAC-filters (snelle roll-off, lineaire fase filter I langzaam roll-off, lineaire fase filter I apodizing, snelle roll-off, lineaire fase filter I snelle roll-off, minimum fase filter I langzaam Roll-Off, Minimum Phase Filter I Hybride, Fast Roll-Off, Minimale fase Filter I Brickwall Filter) voor het realiseren van transiënte signaalreacties in het tijdsdomein. Dit stelt luisteraars in staat om geluiden te stemmen die de grenzen van het horen te boven gaan, zelfs met identieke geluidsbronnen.


  Dual Control Wheels, de nieuwe standaard voor analoge wielen

  We hebben Dual Control Wheels ontworpen die gebruikers verschillende ervaringen bieden: het volumewiel voor stapsgewijze aanpassingen van het geluid en het multiwiel dat andere analoge functies bestuurt. De wielen bevinden zich aan de bovenzijde van het apparaat om onbedoelde aanpassingen tijdens het gebruik te voorkomen, terwijl u het volume en andere functies positief kunt regelen. Het Multi Wheel aan de linkerkant bestuurt gemakkelijk functies die te maken hebben met het luisteren naar muziek en de bediening van het apparaat, terwijl het volumewiel aan de rechterkant het mogelijk maakt het volume nauwkeurig af te stemmen (140 stappen in stappen van 0,5 dB). De Dual Control-wielen van PLENUE L'zijn de toekomst van analoge wielen
  Het afstemmen van de fysieke limieten van de ruimtetijd
  Luidsprekers, hoofdtelefoons en oortelefoons hebben de neiging de hoge frequentieband meer uit te stellen dan de lage frequentieband, zelfs in originele geluidsbronnen. Bij het ervaren van deze verschijnselen compenseren JetEffect 7 en BBE + de fysieke fase om levendige originele geluiden te reproduceren, zoals een live-uitvoering, en bieden ze optimaal HD-geluid via geavanceerde methoden en bedieningselementen.

  Uitgebreide codec-ondersteuning van 32-bit

  De PLENUE L ondersteunt een verscheidenheid aan audioformaten, van 32-bits, 384 kHz verliesloze / ongecomprimeerde AIFF tot lossless / gecomprimeerde formaten zoals FLAC, ALAC en APE, evenals andere populaire formaten waaronder WAV, MP3, WMA en OGG . Het apparaat ondersteunt ook DXD (352,8 / 384kHz) en Native DSD256 (11,2MHz) formaat om een breed scala aan geluidindelingen van hoge kwaliteit aan te bieden.

  Hoogglanzend, hoogwaardig hybride metaallegering Micro Polish gelegeerd metaal
  De PLENUE L heeft een behuizing van een hybride metaallegering versterkt met materialen van hoge sterkte en een warmtebehandeling die met precisie wordt bewerkt via CNC. De hoogglansafwerking, een visualisatie van het prachtige geluid van koperblazers, wordt gerealiseerd door experts in speciaal micro-polijsten (polijsten) en anodiseren om de hoge geluidskwaliteit te evenaren met even hoogwaardige materialen.

  1599,99


  Titel: Cowon Plenue L
  Prijs: € 1.599,99
  Productcode: 9200000102200929


   

Uitgerust met de nieuwste ultra-hoge kwaliteit ES9038PRO DAC van de ESS SABER PRO-serie, levert de PLENUE L de breedste geluidstrap en realiseert elk klein detail om het ultieme geluid te produceren. De PLENUE L komt naar je toe met een gevoel van ve....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top