Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Cowon Plenue V MP3 player 64 GB Silver


 • Cowon Plenue V MP3 player 64 GB Silver
  Cowon Plenue V MP3 player 64 GB Silver De toewijding van PLENUE om het originele geluid te reproduceren is onwrikbaar.
  PLENUE V is uitgerust met CS43131 van Cirrus Logic, een geavanceerde DAC die geluid met ultrahoge resolutie biedt, het Premium Sound DAC-filter en een gedetailleerd stealth-ontwerp.

  De Cowon Plenue V biedt ondersteuning aan de volgende fileformaten:
  DSD (DFF,DSF,ISO (SACD)), FLAC,WAV,AIFF, ALAC, APE, MP3, WMA en OGG.

  Ervaar PLENUE V, een perfecte mix van het beste geluid en stijl.
  PLENUE V is uitgerust met CS43131, de nieuwste DAC die zorgvuldig is geselecteerd om HD-geluid precies weer te geven. CS43131 is een krachtige DAC met een ingebouwde hoofdtelefoonversterker met hoge resolutie. De premium DAC van de volgende generatie gebruikt nauwelijks batterijstroom en levert de beste audio-uitvoer.

  24-bits / 192 kHz hoge resolutie geluid
  24-bits / 192 kHz-bron opgenomen in studio biedt het beste geluid, heeft geen signaalverlies en heeft een uitstekende resolutie.
  Geniet van een echt HD-geluid met 'PLENUE V' dat het door de artiest en ingenieur gewenste geluid weergeeft zonder een enkel detail te missen.

  Premium geluid DAC-filter

  Vijf digitale filters (snelle / lage latentie, snelle / fase-comp, langzame / lage latentie, Slow / Phase-comp, niet-oversampling ) worden verschaft om fijne micro-afstemming mogelijk te maken. Dit stelt luisteraars in staat om geluiden af te stemmen die de grenzen van het horen te boven gaan, zelfs met identieke geluidsbronnen.

  41 uur non-stop afspelen

  PLENUE V maakt gebruik van een energiebesparende DAC die het batterijverbruik minimaliseert en een krachtige batterij die maximaal 41 uur aan MP3-weergave of 27 uur HD-audio levert na één keer opladen. De PLENUE V is klaar om de hele dag te spelen, dus ga met een gerust hart op stap en begin te luisteren zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen.

  Ondersteuning tot maximaal 192 GB geheugen

  PLENUE V wordt geleverd met een intern intern geheugen van 64 GB, dat groot genoeg is om audiobestanden van hoge kwaliteit te maken. Bovendien kan de opslagcapaciteit van het apparaat worden uitgebreid tot 192 GB door op een 128 GB microSD-kaart aan zijn slot toe te voegen.

  Fysieke knoppen voor voeding, volume, weergave en zoeken bieden maximaal comfort

  Ontworpen om het maximale gemak te bieden in een draagbare hifi-speler,beschikt de PLENUE V over fysieke knoppen voor vermogen, volume, afspelen en zoeken, zodat de bediening gemakkelijk en positief is, zelfs in een zak.

  325,95


  Titel: Cowon Plenue V MP3 player 64 GB Silver
  Prijs: € 325,95
  Productcode: 9200000100009108


   

De toewijding van PLENUE om het originele geluid te reproduceren is onwrikbaar.
PLENUE V is uitgerust met CS43131 van Cirrus Logic, een geavanceerde DAC die geluid met ultrahoge resolutie biedt, het Premium Sound DAC-filter en een gedetailleerd stea....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top