Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Apple iPod Shuffle 512MB


 • Apple iPod Shuffle 512MB
  Apple iPod Shuffle 512MB Het is tijd om de boel eens flink door elkaar te schudden. Tijd dus voor de iPod shuffle, de hoogst onvoorspelbare nieuwe iPod. Welk nummer zou er nu komen? Past het bij dit moment? En bij je stemming? Zet je muziek erop, zet hem aan en kijk waar je uitkomt.

  Weg met al die voorspelbaarheid
  Doorbreek de orde en regelmaat van alledag. Met de iPod shuffle wordt het leven weer heerlijk onvoorspelbaar. Je beleeft je muziekcollectie elke keer weer anders. Nooit weet je waar het volgende nummer je brengt. Ga op avontuur met de iPod shuffle. Die kent geen vaste route: je favoriete nummers worden steeds weer in een andere volgorde afgespeeld. Sluit de iPod shuffle aan op de USB-poort van je computer, laat iTunes automatisch tot 240 nummers(1) erop zetten en elke keer dat je hem aanzet, krijg je iets nieuws te horen. Met een iPod shuffle is je dagelijkse routine nooit meer hetzelfde. En de sleur van het reizen naar werk of school wordt een stuk dragelijker wanneer je niet weet wat het volgende nummer wordt. Net als de Party Shuffle van iTunes brengt de iPod shuffle weer spontaniteit in je muzikale leven. Gewoon laten gebeuren en ervan genieten.

  Altijd en overal perfect
  De iPod shuffle weegt niet meer dan je sleutelbos en is dé manier om je te onderscheiden van de grauwe massa. Je krijgt er een sleutelkoord bij dus hij kan zo om je nek als je een eindje gaat wandelen of hardlopen of een stukje gaat fietsen. De iPod shuffle is volledig schokbestendig en kan echt overal mee naar toe. Met een continue speelduur van zo'n 12 uur(2) houdt hij het gemakkelijk even lang vol als jij. Op de USB-aansluiting zit een handig beschermdopje en met de oordopjes in karakteristiek iPod-wit laat je de hele wereld zien dat jij graag in stijl naar muziek luistert. Er zijn ook nog diverse accessoires verkrijgbaar om je iPod shuffle te beschermen tegen spetters, hem op je arm te dragen of de speelduur nog verder te verlengen. De veelzijdige maar weinig eisende iPod shuffle gaat graag met je mee, of je nu naar de andere kant van de wereld vliegt of een dagje naar het strand gaat.

  432,99


  Titel: Apple iPod Shuffle 512MB
  Prijs: € 432,99
  Productcode: 9200000019269845


   

Het is tijd om de boel eens flink door elkaar te schudden. Tijd dus voor de iPod shuffle, de hoogst onvoorspelbare nieuwe iPod. Welk nummer zou er nu komen? Past het bij dit moment? En bij je stemming? Zet je muziek erop, zet hem aan en kijk waar je ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top