Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Nuvoo Statiefventilator - Oscillatiefunctie - Zuin • Nuvoo Statiefventilator - Oscillatiefunctie - Zuinig - 3 Standen - Stille Ventilator - Energiebesparende Timerfunctie - Afstandsbediening - Zwart

  Nuvoo Statiefventilator - Oscillatiefunctie - Zuin Op de warme zomerdagen op zoek naar heerlijke verkoeling? De zachte bries, of harde wind, van Nuvoo statiefventilator is wat je nodig hebt! Je stelt de luchtstroom volledig af naar jouw voorkeuren. De ventilator is in hoogte verstelbaar van 110 - 135 cm. Kantel de kop omhoog of omlaag voor een directe of indirecte bries. Daarnaast heeft de fan variabele 3 gebruiksstanden. De timerfunctie is ideaal voor verkoeling tijdens het slapen. Voorzie de hele kamer of het kantoor van een koele bries, de ventilator beweegt automatisch heen en weer (75° radius). Dankzij de afstandsbediening hoef je niet eens meer op te staan!

  Efficiënt en stil
  De Nuvoo statiefventilator is ontworpen met 5 bladen die een sterke luchtstroom creëren, maar toch ontzettend stil is. De bladen en de krachtige 45W motor maken slechts 40dB geluid. Ideaal voor plekken waar je niet teveel afleiding wilt, zoals op kantoor of in de slaapkamer!

  Variabele modus en timer
  Kies uit drie standen: In stand 1 modus blijft de snelheid van de ventilator constant. In de natuurlijke modus wisselt de blaaskracht van de wind willekeurig af. De slaapmodus vertraagt de blaaskracht van de bladen geleidelijk. Daarnaast heeft de ventilator een handige timer functie. De zelfdraaiende (oscillerende) functie draait link- of rechtsom in een radius van 75°.

  Touchpad- en afstandsbediening
  Het verlichte display werkt zowel overdag of in het donker perfect. Bedien de ventilator met de touchpad knoppen of de afstandsbediening. Met de afstandsbediening kun je tot op 5 meter afstand alle functies van de ventilator instellen. Opstaan en naar de ventilator toe moeten lopen is dus verleden tijd!

  Verstelbaar in hoek en hoogte
  De statiefventilator is geheel naar wens verstelbaar. Je kunt de ventilator in hoogte verstellen van 110-135 cm. Ook is de kop in hoek verstelbaar. Kantel de kop omhoog of omlaag voor een directe of indirecte bries. Met het slimme handvat verplaats je de ventilator eenvoudig door de ruimte.

  Woonkamer, slaapkamer, kantoor
  De 45W motor, 5 ventilatorbladen en de automatische 70° draairadius maakt de ventilator geschikt voor veel ruimtes. Zowel op kantoor of in de woon- of slaapkamer zorgt de ventilator voor verkoeling met weinig geluid. Geniet nu met je familie of je collega’s van alle voordelen van deze ventilator!

  Veilig
  De ventilatorbladen worden beschermd door een metalen behuizing. Door de ventilator te verplaatsen met het handvat hoeven vingers nooit in de buurt van de bladen te komen. De ventilator beschikt over een beveiliging tegen oververhitting. Zo kun je de statiefventilator van Nuvoo altijd zonder zorgen gebruiken!  74,99 74,99


  Titel: Nuvoo Statiefventilator - Oscillatiefunctie - Zuin
  Prijs: € 74,99
  Productcode: 9300000036184270


   

Op de warme zomerdagen op zoek naar heerlijke verkoeling? De zachte bries, of harde wind, van Nuvoo statiefventilator is wat je nodig hebt! Je stelt de luchtstroom volledig af naar jouw voorkeuren. De ventilator is in hoogte verstelbaar van 110 - 13....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top