Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Bosch WAN282M2FG - Serie 4 - Wasmachine - NL/FR


 • Bosch WAN282M2FG - Serie 4 - Wasmachine - NL/FR
  Bosch WAN282M2FG - Serie 4 - Wasmachine - NL/FR Met de Bosch WAN282M2FG wasmachine is het mogelijk om tot 65% sneller te wassen, dankzij de SpeedPerfect optie. Of kies een extra snel programma van 15 of 30 minuten. De WaveDrum beschermt je kleding tegen slijtage en helpt vlekken beter te verwijderen. Is de trommel vies? kies dan voor het trommelreinigingsprogramma, die de trommel op 90°C schoon maakt. Door de koolborstelloze EcoSilenceDrive motor werkt de wasmachine efficiënter en stiller en kan je met de bijvulfunctie vergeten was gemakkelijk toevoegen.
  WaveDrum, betere zorg voor je kledingDe WaveDrum trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
  AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingenDit model wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.
  SpeedPerfect, tot 65% sneller wassenHeb je snel schone was nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma's. Handig als je minder tijd hebt.
  TrommelreinigingsprogrammaDe wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
  EcoSilence Drive, voor een betere reiniging.Deze wasmachine beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid.
  Was toevoegen tijdens het programmaBen je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? dan kan dat. Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
  ActiveWaterPlus, minimaal waterverbruikMet de ActiveWater technologie, wordt het gewicht van de was gewogen. Vervolgens wordt het hoeveelheid water daarop aangepast. Op deze manier gebruik je een minimale hoeveelheid water en komt je was perfect schoon uit de wasmachine. Dit vermindert ook het energieverbruik.

  Programma's
  Programma fijne was, Programma kreukherstellend, Programma witte-/bonte was, Wol-handwasprogrammaCentrifugeertoerental, Donkere kleding, enkel spoelen, Klaar, Lingerie, outdoor, Overhemden, Pompen / Centrifugeren, snel/mix, Start / Bijvullen, Super 15 min / Super 30 min, Temperatuurkeuze, varioSpeed, VoorwasOptie SpeedPerfect : Maakt sommige programma's tot 65% snellerHoogtepunten van de Bosch WAN282M2FG
  SpeedPerfect - WaveDrum - trommelreiniging - kinderbeveiliging - antiVibration - ActiveWaterPlus - EcoSilenceDrive - 10 jaar garantie op de motor - LED-display - Bijvulfunctie - Outdoorprogramma -

  459


  Titel: Bosch WAN282M2FG - Serie 4 - Wasmachine - NL/FR
  Prijs: € 459,00
  Productcode: 9300000005591107


   

Met de Bosch WAN282M2FG wasmachine is het mogelijk om tot 65% sneller te wassen, dankzij de SpeedPerfect optie. Of kies een extra snel programma van 15 of 30 minuten. De WaveDrum beschermt je kleding tegen slijtage en helpt vlekken beter te verwijder....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top