AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bosch WAU28SE1FG - Serie 6 - Wasmachine NL/FR


 • Bosch WAU28SE1FG - Serie 6 - Wasmachine NL/FR
  Bosch WAU28SE1FG - Serie 6 - Wasmachine NL/FR Met de Bosch WAU28SE1FG wasmachine gebruik je nooit meer teveel wasmiddel dankzij de i-DOS automatische wasmiddel dosering. Heb je niet veel tijd? gebruik dan de optie SpeedPerfect op programma's, om tot 65% sneller te wassen. De WaveDrum zorgt voor een betere vlekverwijdering en beschermt je kleding tegen slijtage. Is de trommel vies? gebruik dan het trommelreinigingsprogramma. Ben je iets vergeten? kies dan voor de bijvulfunctie om wasgoed toe te voegen.
  Voordelen i-DOS SpeedPerfect Trommelreiniging nadelen Beschikt niet over een stoom functi Automatische wasmiddeldosering Met de i-DOS automatische wasmiddeldosering wordt er optimaal gebruik gemaakt van wasmiddel en water. Gooi je wasmiddel simpelweg in de lade. Daarna wordt er door slimme sensoren bij elk programma de juiste hoeveelheid wasmiddel aan toegevoegd. Op deze manier verbruik je nooit meer teveel wasmiddel en is daarbij beter voor je kleding.
  SpeedPerfect, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma's. Handig als je minder tijd hebt.
  Trommelreinigingsprogramma De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
  EcoSilence Drive, efficiënter en stiller. Deze wasmachine beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid.
  WaveDrum, betere zorg voor je kleding De WaveDrum trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
  ActiveWaterPlus, minimaal waterverbruik Met de ActiveWater technologie, wordt het gewicht van de was gewogen. Vervolgens wordt het hoeveelheid water daarop aangepast. Op deze manier gebruik je een minimale hoeveelheid water en komt je was perfect schoon uit de wasmachine. Dit vermindert ook het energieverbruik.
  AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingen Dit model wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd. Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? dan kan dat. Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.

  Programma's
  Katoen, Kreukherstellend, Fijn/Zijde, Wol/Handwas Automatisch Zacht, Dons, Trommel reinigen met automatische herinnering, Overhemden, Jeans/Donkere kleuren, Afpompen/Centrifugeren, Mix/Snel, Spoelen, Extra snel 15'/30' Optie SpeedPerfect: Maak sommige programma's tot 65% sneller. Hoogtepunten van de Bosch WAU28SE1FG
  SpeedPerfect - i-DOS - Trommelreiniging - WaveDrum - LED display - EcoSilenceDrive - AntiVibration - Bijvulfunctie - ActiveWaterPlus - AquaSensor - Kinderbeveiliging - Start en eindttijduitstel -

  729,0 543


  Titel: Bosch WAU28SE1FG - Serie 6 - Wasmachine NL/FR
  Prijs: € 543,00
  Productcode: 9300000005591109


   

Met de Bosch WAU28SE1FG wasmachine gebruik je nooit meer teveel wasmiddel dankzij de i-DOS automatische wasmiddel dosering. Heb je niet veel tijd? gebruik dan de optie SpeedPerfect op programma's, om tot 65% sneller te wassen. De WaveDrum zorgt voor ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top