Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Samsung Wasmachine | Model WW10T734DWH/S3 | Vrijst


 • Samsung Wasmachine | Model WW10T734DWH/S3 | Vrijst
  Samsung Wasmachine | Model WW10T734DWH/S3 | Vrijst Samsung WW10T734DWH/S3. Type lader: Voorbelading. Capaciteit trommel: 10,5 kg, Centrifuge-droger klasse: A, Geluidsniveau bij centrifugeren: 73 dB, Geluidsniveau (wassen): 52 dB, Maximale centrifugesnelheid: 1400 RPM. Energie-efficiëntieklasse 2021: A, Jaarlijkse energieverbruik wassen: 175 kWu, Jaarlijks waterverbruik wassen: 11660 l. Kleur van het product: Zwart, Wit. Breedte: 600 mm, Diepte: 600 mm, Hoogte: 850 mm

  Swirl+
  De Swirl+-trommels die op sommige Samsung-wasmachines worden aangetroffen, zijn bedacht om het waterpeil tijdens een cyclus te verhogen. Met behulp van capillaire werking stijgt een grotere hoeveelheid water in vergelijking met een conventionele wasmachine en wordt het vervolgens in de trommel geïnjecteerd. In combinatie met de Speed ​​Spray en de hoge rotatiesnelheid van de trommel, verkort dit systeem ook de duur van de spoelcyclus.

  Eco Bubble (Samsung)
  De Eco Bubble-technologie van Samsung resulteert in een wasoptie, die wasgoed in schuim verandert en zorgt voor een vlekkeloze wasbeurt, aldus de fabrikant, zelfs bij lage temperaturen.

  QuickDrive
  Samsung QuickDrive-wasmachines zijn ontworpen om kleding sneller te wassen, zonder afbreuk te doen aan de waskwaliteit en tegelijkertijd het gebruikscomfort te verbeteren. In vergelijking met andere Samsung-modellen van de vorige generatie kunnen ze tot 20% energie besparen en de cyclustijd halveren, afhankelijk van de programma's en de hoeveelheid wasgoed. Samsung maakt bekend dat het e-katoen economy-programma 138 minuten duurt (in plaats van de 279 minuten die nodig waren voor eerdere modellen). Het is ook mogelijk om een ​​halve lading katoenen wasgoed in slechts 66 minuten te wassen of zelfs een Super Speed-programma van 39 minuten te draaien!

  QuickDrive-wasmachines zijn uitgerust met de Q-Drum-trommel die een extra heen en weer beweging genereert die de mechanische efficiëntie van het wassen verbetert om tijd te besparen en het verbruik te verminderen.

  Q-Rator
  Deze modellen bevatten ook een intelligente Q-Rator-assistent die bedoeld is om de gebruiker meer comfort te bieden door het mogelijk te maken om een ​​wasschema op te stellen en aanbevelingen te krijgen voor het programmeren van de cyclus die het beste bij het wasgoed past. QuickDrive-wasmachines kunnen de gebruiker ook proactief waarschuwen om op een mogelijk probleem te anticiperen en het onderhoud te vergemakkelijken.

  Speed ​​Spray
  Speed ​​Spray verwijst naar de technologie die op bepaalde wasmachines van het merk Samsung wordt aangetroffen. Het optimaliseert de reiniging van kleding en verkort de duur van een wascyclus. Speed ​​Spray maakt gebruik van extra krachtige waterstralen die het wasgoed van bovenaf in de trommel sproeien. Een eerste straal verwerpt een mengsel van wasmiddel en water om het wasgoed effectief te reinigen en een tweede straal verwerpt zuiver water om wasmiddelresten weg te spoelen. Deze jets bieden een krachtigere spoeling en optimaliseren zo de reiniging van textiel. Met het SuperSpeed-programma vermindert de combinatie van Speed ​​Spray en trommelrotatiesnelheid ook de duur van een wascyclus tot minder dan een uur. Op sommige modellen worden ook waterstralen gebruikt om het trommelreinigingsprogramma te optimaliseren.

  SmartControl
  Smart Control verwijst naar de afstandsbedieningsfuncties die in sommige huishoudelijke apparaten van Samsung zijn ingebouwd.

  SmartThings SmartThings verwijst naar de gateway voor verbonden functies die door het merk Samsung wordt gebruikt in bepaalde huishoudelijke apparaten en in andere apparatuur (tv, smartphone, verlichting, enz.) om het gebruik te vergemakkelijken. Hiermee kunnen verschillende compatibele apparaten (waaronder sommige apparaten die niet tot het merk Samsung behoren) met elkaar communiceren en het kan worden gebruikt als onderdeel van een domoticasysteem. Met behulp van een smartphone, tv, koelkast of zelfs een aangesloten horloge kunnen alle compatibele aangesloten apparatuur op afstand worden beheerd (ook wanneer de gebruiker zich buitenshuis bevindt). Een systeem van modi / scenario's maakt het ook mogelijk om verschillende gelijktijdige acties te programmeren voor maximaal gebruiksgemak. Wanneer de gebruiker afwezig is, is het bijvoorbeeld mogelijk om de wasmachine te starten en tegelijkertijd de verlichting uit te schakelen zonder dat je elk aangesloten apparaat hoeft te selecteren en af ​​te stellen.

  889


  Titel: Samsung Wasmachine | Model WW10T734DWH/S3 | Vrijst
  Prijs: € 889,00
  Productcode: 9300000012370234


   

Samsung WW10T734DWH/S3. Type lader: Voorbelading. Capaciteit trommel: 10,5 kg, Centrifuge-droger klasse: A, Geluidsniveau bij centrifugeren: 73 dB, Geluidsniveau (wassen): 52 dB, Maximale centrifugesnelheid: 1400 RPM. Energie-efficiëntieklasse 2021: ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top