Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Motorola Moto E6i - 32GB - Grijs


 • Motorola Moto E6i - 32GB - Grijs
  Motorola Moto E6i - 32GB - Grijs Haal het beste uit elk moment, of je nu snel een plaatje schiet of portretten met een bokeh-effect maakt. Maak kennis met de Motorola Moto E6i. Dankzij de combinatie van 13-MP camera voor snel focussen en een dieptesensor kun je spelen met scherptediepte en creatievere beelden maken. Bekijk je creaties op een ultrabreed rand van 6,1-inch. Je telefoon reageert direct op elke aanraking, tik en swipe dankzij de nieuwe octacore-processor. Ontgrendel het in een mum van tijd met de vingerafdrukscanner. Ook is er geen reden voor paniek als je telefoon per ongeluk wordt blootgesteld aan spetters of drubbels.

  Camera Maak scherpe foto's en krijg verbluffende resultaten. De 13-MP camera focust extra snel, wardoor je geen enkel moment mist. Ben je in een creatieve bui? Speel met schertediepte en voeg met je dieptesensor een pracht effect toe aan je portretfoto's.

  Ontwerp Laat je favoriete films, series, websites en games tot leven komen op een ultrabreed scherm. Dankzij een beeldverhouding van 19,5:9 biedt het Max Vision scherm van 6,1 inch een optimale weergave. Het scherm van de telefoon is groter, waardoor je meer kunt zien, maar hem wel met één hand kunt vasthouden.

  Prestaties Schakel moeiteloos tussen apps dankzij de 1,6 GHZ processor. Dankzij een energie-efficiënt ontwerp kun je meer doen terwijl je batterij langer meegaat. Je kunt dus altijd opnames maken als er zich een mooi moment voordoet. De Moto E6i heeft een accu van 3.000mAH. Kijk de beste series en speel je favoriete games zonder te denken aan je batterij.


  99,99 84,55


  Titel: Motorola Moto E6i - 32GB - Grijs
  Prijs: € 84,55
  Productcode: 9300000032306660


   

Haal het beste uit elk moment, of je nu snel een plaatje schiet of portretten met een bokeh-effect maakt. Maak kennis met de Motorola Moto E6i. Dankzij de combinatie van 13-MP camera voor snel focussen en een dieptesensor kun je spelen met scherptedi....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top