Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

ASUS C423NA-EC0260 - Chromebook - 14 inch • ASUS C423NA-EC0260 - Chromebook - 14 inch

  ASUS C423NA-EC0260 - Chromebook - 14 inch Deze ASUS C423NA-EC0260 chromebook adviseren wij voor dagelijks gebruik zoals internetten, e-mailen en het typen van verslagen. Bedien je laptop snel en gemakkelijk door middel van het touchscreen. Deze Chromebook is de eerste van ASUS met een NanoEdge-ontwerp. Deze ultradraagbare, lichte Chromebook levert snelle prestaties, heeft een robuuste beveiliging en handige functies. Hiermee is hij niet alleen perfect voor studenten, maar ook ideaal voor iedereen die altijd onderweg is! Met een accuduur tot maar liefst 10 uur hoef je je geen zorgen te maken dat je snel zonder stroom komt te zitten terwijl je aan het werk bent.


  Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  ✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in PowerPoint.
  ✔ Films en series kijken in Full HD: Geen hoge beeldkwaliteit door de lagere HD resolutie.
  Deze laptop wordt niet aanbevolen voor:
  ✖ Fotobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg. Wij adviseren minimaal een i7 processor of een aparte videokaart.
  ✖ Videobewerking: deze laptop beschikt niet over een aparte videokaart.
  ✖ Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games.

  De Intel Celeron processor biedt voldoende snelheid voor dagelijks gebruik. Het 4 GB werkgeheugen is voldoende voor het dagelijks gebruik. De SSD zorgt ervoor dat de laptop binnen 15 seconden is opgestart. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. Een 14 inch biedt voldoende werkruimte en is klein genoeg om mee te nemen. Het Full HD scherm zorgt voor een scherpe weergave van jouw foto's en video's.

  Extra handige features: Dankzij het 180° scharnier kan deze ASUS Chromebook plat op tafel worden gelegd. Hierdoor kun je content eenvoudig delen met jouw vrienden en collega's.

  Dankzij de dubbele hoge-kwaliteit stereo luidsprekers heb je krachtig en helder geluid en high-fidelity audio. Hiermee kan deze chromebook net zulke goede surround sound-effecten leveren als veel grotere laptops. Dit geeft je een meeslepende ervaring, zowel bij muziek als video streaming.

  Met de twee volledig functioneel omkeerbare USB-C (Type-C) poorten is de Chromebook super gemakkelijk op te laden en is deze gemakkelijk aan te sluiten op apparaten en externe beeldschermen.

  Het microSD-slot stelt je in staat om meer opslagruimte toe te voegen.

  De Chromebook heeft een full-size, ergonomisch toetsenbord met 1,4mm toetsindrukafstand waardoor je optimaal typcomfort hebt. Typen ging nog nooit zo makkelijk!

  Het supergrote touchpad geeft je de mogelijkheid om het apparaat soepel te bedienen. De multitouch-bewegingen zijn nu nog intuïtiever.
  ℹ Goed om te weten: Deze Chromebook is voorzien van Chrome OS. Dit model is voorzien van een matte anti-glare coating. Hiermee worden hinderlijke reflecties vermindert. De behuizing is gemaakt van Aluminium. Dit model is een lichtgewicht van maar liefst 1,2 kg! Wel zo makkelijk als je veel onderweg bent. Deze Chromebook is niet voorzien van een DVD/CD speler. Deze Chromebook is voorzien van een QWERTY toetsenbord.

  349,0 269


  Titel: ASUS C423NA-EC0260 - Chromebook - 14 inch
  Prijs: € 269,00
  Productcode: 9200000125490620


   

Deze ASUS C423NA-EC0260 chromebook adviseren wij voor dagelijks gebruik zoals internetten, e-mailen en het typen van verslagen. Bedien je laptop snel en gemakkelijk door middel van het touchscreen. Deze Chromebook is de eerste van ASUS met een NanoE....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top