Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Lenovo Legion 7 81YT004KMH - Gaming Laptop - 15.6


 • Lenovo Legion 7 81YT004KMH - Gaming Laptop - 15.6
  Lenovo Legion 7 81YT004KMH - Gaming Laptop - 15.6 De Lenovo Legion 7 81YT004KMH is een echte krachtpatser. De krachtige Intel Core i7 processor zorgt ervoor dat zeer zware taken snel worden uitgevoerd. Met de NVIDIA GeForce RTX 2070 Max-Q videokaart ben je helemaal klaar voor toekomstige games en VR. Met deze videokaart speel je alle games op de hoogste instellingen in 4K resolutie. De nieuwe RTX modellen zijn voorzien van nieuwe functies zoals Ray Tracing en Turing GPU-architectuur.

  Dankzij 16 GB werkgeheugen ben je toekomstbestendig en is het mogelijk meerdere zware taken gelijktijdig uitvoeren. 16 GB is geschikt om alle games te spelen van dit moment in combinatie met een goede processor en videokaart. Dankzij de SSD en processor start de laptop binnen 10 seconden op, verder is er nog voldoende ruimte voor zo goed als al je games zodat ook deze snel opstarten. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf.

  15.6 inch biedt veel werkruimte op het beeldscherm. De refreshrate van het scherm van deze laptop is 144Hz, hierdoor zullen je beelden soepeler weergegeven worden. Dit is ideaal voor games waar beelden snel bewegen zoals shooters of racegames Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Gaming: is geschikt voor alle games van het moment en de toekomst.
  ✔ Foto- en videobewerking: de processor en videokaart bieden voldoende snelheid.

  Ook goed te gebruiken voor:
  ✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.
  ✔ Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.
  Goed om te weten:
  - Deze laptop is voorzien van Windows 10
  - Deze laptop is niet voorzien van een DVD/CD speler
  - Deze laptop is voorzien van een QWERTY toetsenbord
  - Het werkgeheugen van deze laptop is niet uitbreidbaar
  - Toetsenbord is verlicht, maar niet RGB

  1999,0 1789


  Titel: Lenovo Legion 7 81YT004KMH - Gaming Laptop - 15.6
  Prijs: € 1.789,00
  Productcode: 9300000000539146


   

De Lenovo Legion 7 81YT004KMH is een echte krachtpatser. De krachtige Intel Core i7 processor zorgt ervoor dat zeer zware taken snel worden uitgevoerd. Met de NVIDIA GeForce RTX 2070 Max-Q videokaart ben je helemaal klaar voor toekomstige games en V....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top