Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Epson WorkForce Pro WF-3820DWF - All-In-One Printe


 • Epson WorkForce Pro WF-3820DWF - All-In-One Printe
  Epson WorkForce Pro WF-3820DWF - All-In-One Printe De Epson WorkForce Pro WF-3820DWF is een multifunctionele printer waarmee je kunt afdrukken, scannen, kopieren EN faxen! De printer is speciaal geschikt voor op kantoor en biedt hoogwaardige prints, voordelige afdrukken en flexibele draadloze oplossingen. Verder print je supersnel met een afdruksnelheid van 21 ppm. Denk groots met deze hoogwaardige multifunctionele printer met dubbelzijdig afdrukken en enkelzijdig scannen en faxen tot A4. U gaat snel door de taken heen met printsnelheden tot 21 ppm¹ in zwart en een automatische documentinvoer (ADF) voor 35 A4-pagina’s. En dan hebben we het nog niet eens over de voordelige inkten en flexibele oplossingen voor draadloze connectiviteit en Scan-to-Cloud.

  Belangrijkste kenmerken van de Epson WorkForce Pro WF-3820DWF: Deze multifunctionele printer... ✔ … print in zwart/wit en in kleur.
  ✔ … kan automatisch dubbelzijdig printen.
  ✔ … geeft je de mogelijkheid om overal ter wereld je items af te drukken met Email Print.
  ✔ … beschikt over Apple Airprint.
  ✔ … beschikt over een automatische documentinvoer (ADF) tot 35 A4-pagina’s.
  ✔ … kan ook faxen! ℹ Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. Geschikte cartridges: Epson 405 series De Epson WorkForce Pro WF-3820DWF is geschikt voor ReadyPrint; Epson’s automatische inkt bezorgservice. Met Readyprint geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan Epson zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 90% op je printkosten t.o.v. het kopen van losse cartridges. Kies 1 van de 8 printplannen. Alle Epson printers worden geleverd met een set setup cartridges. Deze cartridges kunnen alléén gebruikt worden in een nieuwe printer en zijn nodig om de printer te installeren. Let op: setup cartridges zijn niet te gebruiken in een oude printer.

  Bij het installeren van een nieuwe printer wordt eerst het interne systeem van de printer met inkt gevuld. Als dit gereed is, zit een deel van de meegeleverde inkt in je printer en is de printer klaar voor gebruik. Interne systemen van een printer zijn vacuüm en daarom is er tijdens het printen altijd nieuwe inkt aanvoer nodig. Dit wil zeggen dat de meegeleverde setup cartridges na een kleinere hoeveelheid prints leeg zullen zijn en vervangen moeten worden. Op dat moment is je printer nog gevuld met inkt en kan je na het plaatsen van nieuwe cartridges weer printen.

  137,00 137


  Titel: Epson WorkForce Pro WF-3820DWF - All-In-One Printe
  Prijs: € 137,00
  Productcode: 9300000010279428


   

De Epson WorkForce Pro WF-3820DWF is een multifunctionele printer waarmee je kunt afdrukken, scannen, kopieren EN faxen! De printer is speciaal geschikt voor op kantoor en biedt hoogwaardige prints, voordelige afdrukken en flexibele draadloze oplossi....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top