Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

BaByliss ® 32mm Curling Tong C332E - Krultang


 • BaByliss ® 32mm Curling Tong C332E - Krultang
  BaByliss ® 32mm Curling Tong C332E - Krultang De BaByliss 32mm Curling Tong C332E Krultang is uitgerust met een geavanceerd verwarmingssysteem, normaal alleen te vinden in straighteners. Deze krultang bereikt 180°C en is snel op temperatuur. Zo creëer je prachtige krullen met een langdurig resultaat.
  10 temperatuurinstellingen Dankzij de 10 temperatuurinstellingen kan je de temperatuur perfect afstemmen op jou haartype. Probeer de eerste keer je haar te krullen op de laagste temperatuur. Krijg je niet het gewenste resultaat, dan kun je de temperatuur verhogen. Over het algemeen geldt: 110 - 120°C voor dun haar, 125 - 140°C voor normaal haar en >155°C voor dik haar.

  Type krul: Grote, grove krullen (32mm krultang)
  Krullen die de hele dag in model blijven zitten Met de BaByliss C332E Pro 180 krultang creëer je zachte, volle krullen die de hele dag perfect in model blijven. Deze krultang met diameter van 32 mm is geschikt voor het creëren van krullen met volume. De Sublim Touch-coating is ultraglad en zorgt voor optimale bescherming van het haar. Een geïntegreerd standaard en geïsoleerd uiteinde maken deze krultang zeer gebruiksvriendelijk ook is deze krultang bruikbaar bij gekleurd haar.

  Let op: het is gedeeltelijk genetisch bepaald of krullen goed in je haar blijven zitten of niet. De textuur en dikte van je haar is hier een bepalende factor in. Met een beetje geduld en de juiste producten, is het bij elk type haar mogelijk om krullen te maken.

  Productkenmerken: Doorsnede van 32 mm Sublim Touch coating: ultra glad Optimale bescherming van het haar Temperatuur maximaal: 180°C Zeer snel op temperatuur 10 temperatuurinstellingen (110°C - 180°C) Ook bruikbaar op gekleurd haar Geïsoleerd uiteinde Geïntegreerde standaard Aan/uit schakelaar Meedraaiend snoer
  TIP 1: Laat de krul, nadat deze van de krultang afkomt, een paar seconden afkoelen in je hand voordat je deze loslaat. Je krullen blijven dan langer in model zitten.

  TIP 2: Gebruik na het stylen een haarspray om te voorkomen dat de krullen snel uitzakken.

  Let op: In de tutorial wordt een andere krultang getoond, namelijk de Creative Keramische Krultang Gold. Echter geeft deze tutorial wel weer hoe je een krultang kunt gebruiken. Daarnaast wordt hier zichtbaar wat het verschil is tussen krultangen met een andere diameter.

  28


  Titel: BaByliss ® 32mm Curling Tong C332E - Krultang
  Prijs: € 28,00
  Productcode: 9000000012558215


   

De BaByliss 32mm Curling Tong C332E Krultang is uitgerust met een geavanceerd verwarmingssysteem, normaal alleen te vinden in straighteners. Deze krultang bereikt 180°C en is snel op temperatuur. Zo creëer je prachtige krullen met een langdurig resul....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top