Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

WC borstel - Toiletborstel - WC borstel met houder • WC borstel - Toiletborstel - WC borstel met houder - Siliconen Toiletborstel - Vrijstaand of Hangend - Slimme lekbak - Optimale Hygiëne

  WC borstel - Toiletborstel - WC borstel met houder Eigenlijk best onhygiënisch hè, een wc borstel die uitlekt in zijn eigen viezigheid? Er blijven allerlei bacteriën en resten tussen de borstelharen hangen. Gelukkig wordt er steeds meer bekend over deze bron van bacteriën. Tijd voor een veel hygiënischere oplossing!
  Siliconen WC borstel voor gemak & hygiëne De luxe Siliconen WC borstel rekent voor eens en voor altijd af met slechte hygiëne. Naast de siliconen borstelharen, die vuil grondig uit de toiletpot halen, bevat de toiletborstel ook nog eens een slimme houder incl. lekbak. Hierdoor blijft de wc borstel niet in vieze waterresten staan en gooi je het uitgelekte water moeiteloos weer weg.
  Als je je eenmaal beseft dat de traditionele wc borstelhouder een broedplek voor bacteriën is, is het geen fijn idee dat jij en je geliefden daar regelmatig bij in de buurt komen. Gelukkig hoeft dat niet langer.
  Waarom steeds meer mensen overstappen op de Siliconen WC Borstel Met Houder:

  Grondige reiniging – Met de flexibele borstelkop reinig je eenvoudig alle hoeken en randen van de wc-pot. Vuil laat makkelijker los, zonder veel kracht te zetten én de viezigheid blijft niet tussen de borstelharen hangen, maar spoelt direct mee met het wc water. Dat is win-win-win! Extra hygiëne – Vergeet de vieze wc borstelhouder die er niet alleen van de buitenkant smoezelig uit gaat zien, maar waarin bacteriën zich ook maar al te graag thuis voelen. Want.. hoe schoon wordt je toilet eigenlijk, als je altijd met een vieze borstel schoonmaakt!?
  Stijlvol opbergen – Het minimalistische wit-grijze design past thuis in iedere badkamer. Zet jij de toiletborstelhouder het liefst op de grond of hang je hem graag op? De keuze is aan jou, want bij bestelling ontvang je een gratis stevige plakstrip voor bevestiging aan de muur. Frisse omgeving – Voor jezelf, je gezin en voor je gasten. Steeds meer mensen vervangen hun traditionele wc borstel voor een hygiënischer alternatief, zodat het toilet frisser ruikt, schoner is en een gezondere omgeving biedt voor hun geliefden.
  Ultra hygiënisch, niet schrobben & incl. gratis plakstrip De borstelharen van duurzaam thermoplastisch rubber nemen geen bacteriën met zich mee de houder in, maar zorgen dat alle viezigheden direct met het water worden doorgespoeld. Combineer dat met de luxe van minder schrobben, dankzij het siliconen materiaal dat vuil moeiteloos lostrekt, én profiteer van de optie om de houder van jouw siliconen wc borstel op te hangen aan de muur. Breng de hygiëne in het toilet naar een hoger niveau!

  Is de Siliconen WC Borstel Met Houder, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.
  Kies vandaag voor meer hygiëne, eenvoudiger schoonmaken en optimaal (opberg)gemak!

  27,95


  Titel: WC borstel - Toiletborstel - WC borstel met houder
  Prijs: € 27,95
  Productcode: 9300000014258268


   

Eigenlijk best onhygiënisch hè, een wc borstel die uitlekt in zijn eigen viezigheid? Er blijven allerlei bacteriën en resten tussen de borstelharen hangen. Gelukkig wordt er steeds meer bekend over deze bron van bacteriën. Tijd voor een veel hygiëni....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top