Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Milize Solar Kattenverjager - Honden en Kattenschr


 • Milize Solar Kattenverjager - Honden en Kattenschr
  Milize Solar Kattenverjager - Honden en Kattenschr Ooit last van katten en/of ongedierte in uw tuin? Dan is de Milize katten-en dierenverjager perfect voor u geschikt! De Kattenverjager van Milize is enorm gemakkelijk én effectief in alledaags gebruik! Gebruik de Kattenverjager voor in de tuin, landbouw of andere locaties buiten huis. Nu waterdicht en extreem zuinig gebruik van zelf opwekkende zonne-energie (Solar). Een duurzaam design voor maximaal effect en duurzaamheid. Vereist weinig tot geen onderhoud/aandacht! Gemakkelijk installeren U bevestigd de Milize Kattenverjager simpelweg door de bijgeleverde pin stevig in de grond of aarde te steken. Focus het “gezicht” van de Milize Kattenverjager simpelweg in de richting waar de overlast zich het meest bevind.
  Ook heeft u de mogelijkheid om de Milize Kattenverjager te installeren aan een hek of muur etc. Hierbij bevestigd u de Kattenverjager via het gaatje aan de achterkant. Duurzaam De Milize Kattenverjager werkt op accu, en deze word opgeladen door zonenergie, tevens is de Kattenverjager ook nog extern te laden via USB (meegeleverd)! Het energiegebruik van het apparaat wordt laag gehouden doordat het ultrasone geluid alleen geactiveerd wordt als de sensor beweging detecteert. Infrarood De Infra-Rood sensor die bij dit product wordt geleverd is geavanceerd en zeer effectief - het zal gemakkelijk indringers detecteren en dekt een gebied van 200m². De Milize Kattenverjager werkt secuur, omdat de dieren in kwestie leren dat het onplezierige geluid geassocieerd is met hun eigen bewegingen en zij zullen het gebied al gauw vermijden. Effectiviteit Het geluid gaat niet door muren en schuttingen, dus het zal geen effect hebben op honden binnenshuis of bij de buren. Zoals voor alle oplossingen die dierengedrag beïnvloeden kunnen wij niet garanderen dat het in elke situatie effectief is. Desalniettemin reflecteert onze eigen ervaring en de feedback van klanten consequent een uitstekende prestatie en veelzijdigheid.
  U zult binnen een week verschil gaan zien, en binnen een paar weken zullen zelfs de meest hardnekkige bezoekers wegblijven.

  Eigenschappen Grondpin - plaats de Kattenverjager waar u maar wilt in de grond, in het gras of bijvoorbeeld in een plantenbak. Apparaat activeert alleen wanneer de bewegingssensor geactiveerd wordt, zodat de energiebron economisch gebruikt wordt. PIR (passieve infrarood sensor) kan beweging detecteren binnen een straal van 7m. Gebruikt zonne-energie - zuinig en milieuvriendelijk. Is effectief in het verjagen van verschillende soorten dieren - katten, honden, ratten, muizen, vossen, vogels, vleermuizen, wasberen. Dekt een boog van 110° en een afstand van 7m. Het bereikte grondoppervlak is 200m². Hoge frequentie - het hoge ultrasone geluid schrikt katten af, maar is voor de meeste mensen niet hoorbaar. Deze is instelbaar voor verschillende dieren. LED licht - u ziet de activatie ✓ Gratis verzending
  Bestel uw Milize Kattenverjager vandaag en maak gebruik van 100% gratis verzending! Twijfel niet langer en neem zonder risico uw Kattenverjager in huis!

  24,95


  Titel: Milize Solar Kattenverjager - Honden en Kattenschr
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9300000004589197


   

Ooit last van katten en/of ongedierte in uw tuin? Dan is de Milize katten-en dierenverjager perfect voor u geschikt! De Kattenverjager van Milize is enorm gemakkelijk én effectief in alledaags gebruik! Gebruik de Kattenverjager voor in de tuin, land....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top