Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

MaximoPet® Drinkfontein voor Kat en Hond inclusief


 • MaximoPet® Drinkfontein voor Kat en Hond inclusief
  MaximoPet® Drinkfontein voor Kat en Hond inclusief De drinkfontein van MaximoPet voor katten en honden zorgt ervoor dat uw kat of hond een betere gezondheid krijgt. Deze kattenfontein zorgt voor stromend drinkwater voor uw kat of hond wat er voor zorgt dat het water vers en schoon blijft. Ook zorgt het stromende water ervoor dat uw kat of hond meer de neiging krijgt om te gaan drinken. Het drinkfontein is uitgerust met drie verschillende standen en heeft een waterreservoir van 2.5 liter. En is voorzien van koolstoffilter waardoor haren, ander vuil en bacteriën eruit gefilterd worden. Daardoor krijgt uw kat of hond een optimale gezondheid.

  Een betere gezondheid van uw kat of hond
  De MaximoPet drinkfontein voor katten en honden houdt uw kat of hond in een optimale gezondheid. Dit komt door het pompje die zorgt dat het drinkwater blijft stromen. Door dat het water blijft stromen en niet stil ligt heeft het water een hoger zuurstof gehalte en kunnen bacteriën niet broeien. Door het koolstoffilter wordt haar en ander vuil uit het water gefilterd en blijft het niet in het water blijft zitten. Waardoor uw kat of hond minder snel ziek wordt.

  Voordelen:
  ▶ Circulatie- en filtersysteem
  ▶ Geschikt voor honden en katten
  ▶ Fluisterstil & laag energieverbruik
  ▶ Drie verschillende standen
  ▶ Waterreservoir: 2,5 liter
  ▶ Eenvoudig in gebruik
  ▶ Inclusief 3 filter pads

  Fluisterstil en laag energieverbruik
  De MaximoPet drinkfontein is uitgerust met een super stille pomp, fijn en veilig voor je huisdier en geen irritant zoemend geluid voor jou. Ook fijn is dat de pomp een zeer laag energieverbruik (2W) heeft.

  Drinkfontein met circulatie- en filtersysteem
  De drinkfontein is uitgerust met een pomp die zorgt voor circulatie en filtering via een koolstoffilter. Hierdoor blijft het water constant circuleren en neemt het meer zuurstof op. Door de koolstoffilter worden alle haren, viezigheid, smaakjes en geurtjes uit het water gefilterd. Zo heeft je hond of kat altijd het meest verse en gezonde water! Bij de drinkfontein worden vier koolstoffilters meegeleverd. De fontein is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en BPA-vrij plastic. Dit zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen binnen komen bij de huisdieren. Veiligheid staat uiteraard voorop!

  Inhoud Verpakking:
  Bloem spruit Bloembel Lekbak Fonteinbakje Kom met capaciteitsmarkering Actieve koolfilters Wisselstroom adapter Ac pomp Pomp zeef Siliconen mat Handleiding ℹAdvies: Reinig de pomp en filter minimaal om de twee weken (mede afhankelijk van de waterhardheid)
  ℹLet op: Zorg er voor dat de pomp volledig onder water staat wanneer je de pomp voor de 1e keer gebruikt.

  28,99


  Titel: MaximoPet® Drinkfontein voor Kat en Hond inclusief
  Prijs: € 28,99
  Productcode: 9300000032137640


   

De drinkfontein van MaximoPet voor katten en honden zorgt ervoor dat uw kat of hond een betere gezondheid krijgt. Deze kattenfontein zorgt voor stromend drinkwater voor uw kat of hond wat er voor zorgt dat het water vers en schoon blijft. Ook zorgt h....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top