Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Sunset Lamp - 16 Kleuren - Met Afstandsbediening


 • Sunset Lamp - 16 Kleuren - Met Afstandsbediening
  Sunset Lamp - 16 Kleuren - Met Afstandsbediening De Sunset Lamp met 16 KLEUREN! Laat de zon op commando binnen stralen en switch tussen 16 kleuren via de afstandsbediening. Wil je een warm en gezellige sfeer creëren binnen een handomdraai? Het is allemaal mogelijk met de nieuwste Sunset lamp van Strydo. De nieuwe ultra zuinige LED Sunset Lamp bezorgt niet alleen licht, het brengt ook een bepaalde sfeer met zich mee. Of je nu wakker bent en het als Wake Up Light gebruikt, wanneer je een romantische filmavond hebt of als nachtlamp, de sfeer blijft je verassen. Multifunctionele Sunset lamp met 16 kleuren: Onze tafellamp is niet alleen gemaakt om licht te geven, het is voornamelijk gemaakt om sfeer te creëren in een handomdraai. Daarnaast is het multifunctioneel te gebruiken zoals: nachtlamp, kantoor verlichting, romantiek lamp, sfeerverlichting, projector lamp en meer. Verder zijn onze lampen gemaakt van stevig materiaal en zijn een energiezuinige oplossing voor in huis. Strydo Sunset Lamp Voordelen:

  ✅16 Kleuren 1 Lamp: Gebruik de meegeleverde afstandsbediening en bepaal welk licht je wilt zien! 16 Lampen in 1
  ✅ Visueel Genot: Vanwege zijn visuele krachtige lens kun je de zon in huis halen. De nieuwe Kristallens van Strydo bereikt een piekprestatie onder de Projector lampen.
  ✅ Flexibel: Vanwege zijn flexibele design, is het makkelijk om de Sunset lamp naar elke richting te verstellen. De lamp heeft een flexibele kop deel dat 180° verstelbaar is om hem ook in een correcte positie in te stellen.
  ✅ Romantisch, Relaxerend & Rustgevend: Stel je voor dat je met je vriend(in) op de bank zit en je wilt haar verrassen met een cadeau. Zon verlichting op de achtergrond en een zwoele sfeer. Is dit dan niet superromantisch? Verder kan je het ook gebruiken om de avonden rustig en zwoel door te brengen met je hele gezin of kan het als rustgevende verlichting dienen in de kamer van jouw kinderen.
  ✅ Stabiel en Duurzaam: Vanwege de hoogwaardig kwaliteit die wij ten alle tijden waarborgen van onze producten, kunnen wij met garantie zeggen dat tafellamp is gemaakt van het beste materiaal die er te vinden is op de markt. Wij hebben het beste aluminium gebruikt en de kwaliteit gewaarborgd door een massieve stabiele onderkant te designen in ons ontwerp.

  Professioneel gebruik:
  Onze tafellampen worden ook wel eens gebruikt als lichttherapie. Het kan namelijk helpen bij stressvolle en angstige situaties waardoor men tot rust komt. Onze lampen bootsen natuurlijke kleuren na waardoor het een positieve werking kan hebben op jouw natuurlijke klok. Tegenwoordig is het moeilijk te onderscheiden wanneer het nacht en dag is in onze dagelijkse levens. De nabootsing van een zonsondergang kan daarom ervoor zorgen dat je natuurlijke klok een overgang maakt naar een nachtelijke sfeer. Daarnaast worden onze lampen ook gebruikt voor fotografie. Studio’s maken gebruik van het effect om perfecte zonsondergang foto’s na te bootsen met een prachtig resultaat. Specificaties: Merk: Strydo
  • Afmeting: 17,8cm x 15cm x 23cm
  • Gewicht: 450 gram / 0,45 kg
  • Voltage: 5v 5w
  • Inclusief handleiding: Ja Nu met 30 dagen bedenktijd!
  Bestel de Sunset Lamp zonder risico door de 30 dagen bedenktijd. We zijn ervan verzekerd dat je zult genieten en de kwaliteit geweldig zult vinden. Om die reden bieden we graag 30 dagen bedenktijd aan!

  34,95


  Titel: Sunset Lamp - 16 Kleuren - Met Afstandsbediening
  Prijs: € 34,95
  Productcode: 9300000035338741


   

De Sunset Lamp met 16 KLEUREN! Laat de zon op commando binnen stralen en switch tussen 16 kleuren via de afstandsbediening. Wil je een warm en gezellige sfeer creëren binnen een handomdraai? Het is allemaal mogelijk met de nieuwste Sunset lamp van S....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top