Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Bio scents Franse Lavendel geur zakjes 10 stuks pa


 • Bio scents Franse Lavendel geur zakjes 10 stuks pa
  Bio scents Franse Lavendel geur zakjes 10 stuks pa Biologische Lavendel uit Frankrijk met Frans Lavendel Certificaat FR-BIO-01. Deze lavendel komt uit de laatste oogst en is gegroeid, gedroogd en verpakt in Europa. De lavendelbloem is de kelk die losstaat van de stengel. Het heeft een blauwe kleur en draagt de essentiële olie, deze wordt vervolgens gedroogd. De lavendelvelden liggen tussen 600 en 1400 meter boven de zeespiegel in Frankrijk.


  Deze premium biologische lavendel geeft een heerlijke bloemige geur af voor in de sokkenla, slaapkamer, badkamer, op kantoor of in de auto. Er zijn geen kunstmatige geur- en kleurstoffen toegevoegd aan de lavendel, slechts de puur natuurlijke gedroogde biologische lavendelbloemen, en zijn verpakt in een leuk zakje voor maximaal plezier.

  Natuurlijke geurverfrisser: Luchtverfrissers, sprays en hangende geurboompjes maskeren de geur slechts. Onze geurzakjes doen de vieze geur verdwijnen en laten uw kamer, auto, ladekast of kantoor heerlijk ruiken. De kleren of textielen worden zo geparfumeerd door de verdampende etherische olie zo worden tevens motten geweerd.

  Deze lavendel geurzakjes zijn verpakt in een mooie, stevige en geurhoudende verpakking, waardoor de geur erg lang behouden wordt. Om die reden zijn de verpakte lavendel geurzakjes ideaal als cadeau voor verjaardagen, moederdag, vaderdag, voor kerst, pasen, pinksteren, als house warming cadeau, bij een bedankkaartje, tezamen met een bos bloemen, bij een kledingstuk, en meer.

  14,99


  Titel: Bio scents Franse Lavendel geur zakjes 10 stuks pa
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9200000090971266


   

Biologische Lavendel uit Frankrijk met Frans Lavendel Certificaat FR-BIO-01. Deze lavendel komt uit de laatste oogst en is gegroeid, gedroogd en verpakt in Europa. De lavendelbloem is de kelk die losstaat van de stengel. Het heeft een blauwe kleur en....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top