Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Boob Tape - Borst Tape - Fashion Tape - Nipple Cov


 • Boob Tape - Borst Tape - Fashion Tape - Nipple Cov
  Boob Tape - Borst Tape - Fashion Tape - Nipple Cov Je bent van plan een mooi kledingstuk te dragen tijdens een speciale gelegenheid. Je hebt een mooie jurk in de winkel gezien of nog in de kast liggen met open rug en/of diepe decolleté, maar je hebt geen BH die hiervoor geschikt is. WAT NU!?

  In dit soort situaties is de boobtape de perfecte oplossing. Met behulp van deze tape kunnen de borsten op de gewenste manier gelift worden wat zorgt voor een fabulous look. De tape kan op verschillende manieren worden aangebracht (zoals te zien op de achterzijde van het doosje) en in elke vorm worden bijgeknipt, zodat deze bij elke soort outfit aansluit. Voordelen: De tape is ademend 180% uitrekbaar Pijnloos te verwijderen Hypoallergeen Resistend tegen vochtigheid Geschikt voor borsten tot maat F+ Minimaal 12 uur draagbaar Gebruiksaanwijzing: Test allereerst een stukje tape op een klein stukje huid. Bij irritatie van de huid niet gebruiken! De oppervlakte waar de tape gebruikt wordt dient schoon en droog te zijn. Zorg er dus voor dat er geen olie, creme of make-up zit op het stuk huid waar je de tape wilt plakken. Knip een stuk van de rol af en tapen maar! Let op, het tape is erg rekbaar. Je hoeft geen grote stukken te gebruiken. De tape is makkelijk verwijderbaar, maar om het helemaal pijnloos te verwijderen, kun je een beetje olie of creme op de tape invrijven. De tepelplakkers kun je na gebruik weer in het zakje bewaren en hergebruiken.

  19,99


  Titel: Boob Tape - Borst Tape - Fashion Tape - Nipple Cov
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9300000041259714


   

Je bent van plan een mooi kledingstuk te dragen tijdens een speciale gelegenheid. Je hebt een mooie jurk in de winkel gezien of nog in de kast liggen met open rug en/of diepe decolleté, maar je hebt geen BH die hiervoor geschikt is. WAT NU!?

I....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top