Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Fit Nine Postuur Corrector - Rug Corrector - Houdi


 • Fit Nine Postuur Corrector - Rug Corrector - Houdi
  Fit Nine Postuur Corrector - Rug Corrector - Houdi Heb jij na een lange dag ‘s avonds pijn in je rug, nek of schouder spieren? Heb je het idee dat je continu een verkeerde houding aanneemt tijdens het lopen of liggen? De nieuwe posture corrector van Fit Nine biedt een oplossing voor deze problemen.
  De flexibele brace is een eenvoudige oplossing voor klachten als rug-, nek- of schouderklachten die ontstaan bij aanname van een langdurige slechte houding. De corrector zorgt er voor dat je schouders meer naar achter te komen staan zodat je rug- en nekwervel hun natuurlijke, rechte houding weer kunnen aannemen. De posture corrector is makkelijk af te stellen zodat het een feilloze one size fit creëert. Door de fijne stof, merk je niet dat je de brace draagt!
  Productvoordelen
  Verhelpen spierklachten: Omdat je de rug- en nekwervel een gezonde houding aannemen zorg je er voor dat je spieren meer rust krijgen en minder snel overbelast raken. Deze overbelaste spieren zijn vaak de oorzaak van de spierklachten die je ondervindt Gezonde en representatieve houding: Door rechter op te lopen neem je niet alleen een gezondere houding aan, ook is je houding representatiever en opener: rug recht, borst vooruit! Universele pasvorm: De pasvorm is in tegenstelling tot veel concurrenten, compleet verstelbaar en geschikt voor iedereen. omdat de sluitingen werken met klittenband voel je geen plastic sluitingen die voor irritatie kunnen zorgen. Fijne stof: De posture corrector is gemaakt om dag in dag uit gebruikt te worden. Zo zal de stof niet gaan irriteren. Omdat de stof ademend is, hoef je niet bang te zijn voor zweet onder de banden.

  Bestel jouw posture corrector voor 23:59 en ontvang hem morgen in huis!

  21,95


  Titel: Fit Nine Postuur Corrector - Rug Corrector - Houdi
  Prijs: € 21,95
  Productcode: 9300000006400739


   

Heb jij na een lange dag ‘s avonds pijn in je rug, nek of schouder spieren? Heb je het idee dat je continu een verkeerde houding aanneemt tijdens het lopen of liggen? De nieuwe posture corrector van Fit Nine biedt een oplossing voor deze problemen. ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top