Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Kosta - Elleboog Brace - Tennisarm Brace - Tennisa • Kosta - Elleboog Brace - Tennisarm Brace - Tennisarm - Golfarm - Verstelbaar - One Size - Unisex - Man / Vrouw -

  Kosta - Elleboog Brace - Tennisarm Brace - Tennisa Dit product wordt verzonden als een brievenbuspakket. U ontvangt dus ook uw bestelling wanneer u niet thuis bent!

  Last van je arm? Dit is de oplossing! Deze elleboog brace geeft compressie en gerichte druk precies op de juist plek. De elleboog brace oefent optimale compressie druk uit op de onderarm spieren. Hierdoor ontlast de elleboog brace de peesaanhechting op het ellebooggewricht. De peesaanhechting krijgt hierdoor rust en geneest een stuk sneller. De elleboog brace is voorzien van een gelpelotte (gel kussentje) die een anatomische vorm aanneemt. Door zijn verstelbare band is de elleboog brace perfect op maat te bevestigen en de neoprene voering houdt de elleboog brace op zijn plek waarbij uitstekend draagcomfort gegarandeerd is! Voordelen van de elleboog brace: ✅Biedt compressie en gerichte druk ✅Op maat te bevestigen voor comfortabele ondersteuning ✅Links of rechts te dragen ✅Ademend materiaal en gaat niet schuiven Hoe te gebruiken? Plaats de brace om de arm Plaats het pelotte op de pijnlijke spier Sluit de bevestigingen Waarom zo scherp geprijsd?
  Deze elleboogbrace is van het hoogwaardige merk Kosta, maar deze bieden wij momenteel whitelabel (zonder zichtbaar merk op het product) aan. Dit wil zeggen dat wij dezelfde kwaliteit leveren als het merk Kosta, maar wij laten jou niet meer betalen dan nodig is. Wanneer je kiest voor een merkartikel betaal je vaak extra voor de marketing die nodig is om een merk onder de aandacht te brengen. Dit vinden wij in deze tijd niet gepast.

  Kosta staat voor kwaliteit. Vandaar dat de Kosta elleboogbrace voor verzending worden gecontroleerd! De elleboogbrace is op voorraad en wordt verstuurd vanuit Nederland. De Kosta brace is geschikt tot een maximale armomtrek van 41 cm.

  13,49


  Titel: Kosta - Elleboog Brace - Tennisarm Brace - Tennisa
  Prijs: € 13,49
  Productcode: 9300000019746108


   

Dit product wordt verzonden als een brievenbuspakket. U ontvangt dus ook uw bestelling wanneer u niet thuis bent!

Last van je arm? Dit is de oplossing! Deze elleboog brace geeft compressie en gerichte druk precies op de juist plek. De elleboog....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top