Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Biddinghuizen Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

MOA - Thermo-elektrische Koelbox - Met Verwarmings


 • MOA - Thermo-elektrische Koelbox - Met Verwarmings
  MOA - Thermo-elektrische Koelbox - Met Verwarmings MOA thermo-elektrische koelbox ECW40 - 40 liter - energiezuinig - kunststof - grijs Deze elektrische koelbox ECW40 van het merk MOA is ideaal om je eten en drinken koel of juist warm te houden. Met de schakelaar stel je hem eenvoudig in op COLD of HOT. De koelbox verbruikt weinig energie, zowel in de koel- als de warmtestand. Door het compacte formaat, lichte gewicht en de wieltjes neem je hem overal mee naartoe. Een dagje naar het strand, de camping, het zwembad of een feestje in de tuin was nog nooit zo leuk. Het product heeft een inhoud van 40 liter (waarvan 35 liter netto bruikbaar i.v.m. compressor) Belangrijkste kenmerken mobiele elektrische koelbox Koelt maximaal tussen de 12-18 °C onder de omgevingstemperatuur Materiaal: kunststof Kleur: donker- en lichtgrijs Capaciteit: 40 liter (35 liter netto) Standen: warm en koud Energiezuinig Geschikt voor wissel- en gelijkstroom Lengte snoer: 1,5 meter Energieklasse: A + + Warm en koud houden van voedsel en/of dranken Met de thermo-elektrische koelbox ECW40 van het merk MOA houd je je koude drankjes een aantal uur koel. Zet hiervoor de schakelaar op COLD. Het is aan te raden om alleen al reeds gekoelde drankjes of etenswaren in de koelbox te plaatsen, om op deze manier de eigenschappen van deze koelbox ten volle te benutten. Het is ook mogelijk om de box te gebruiken om drankjes en/of eten warm te houden. Hiervoor dien je de schakelaar op HOT te zetten. Warmte-element In de HOT-stand blijven de gerechten en/of de drankjes een aantal uur warm. Het warmte-element in de box schakelt zichzelf automatisch aan en uit om een continue temperatuur tussen de 50 en 60 graden Celsius te houden. Als het element aan staat, zie je een rood lampje branden. Let er wel op dat de koelbox niet bedoeld is om koude voedingswaren mee op te warmen. Doe je dit wel, dan zal het eten/drinken pas na ongeveer 2 uur enigszins zijn opgewarmd. Gebruik van de thermo-elektrische koelbox Het in gebruik nemen van deze thermo-elektrische koelbox van het merk MOA is eenvoudig. Je kan hem gebruiken met zowel wissel- als gelijkstroom. Bij wisselstroom, dus via het stopcontact (220 - 240 volt), zet je alle schakelaars op de koelbox op OFF. Sluit het 1,5 meter lange snoer met de stekker aan op het stopcontact, zet de energiestand-schakelaar op ECO (energiezuinig) of MAX en kies voor de COLD- of HOT-functie. De koelbox is direct te gebruiken. Bij gelijkstroom werkt het iets anders. Zet de motor van je voertuig aan, bijvoorbeeld de auto. Sluit de koelbox aan op de sigarettenaansteker. Zet de energie-schakelaar op MAX en de andere schakelaar op COLD of HOT. De koelbox is daarna klaar om te gebruiken.

  Wat zit er in de doos? Koelbox MOA MOA laat zien dat design in je huis voor iedereen mogelijk is. Onze ruime collectie bestaat uit meerdere stijlvolle, hippe en trendy producten die met zorg zijn ontwikkeld en een hoogwaardige kwaliteit hebben. We streven naar duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak van onze artikelen. En dat onze artikelen voor een breed publiek betaalbaar zijn, zodat iedereen onze producten kan ervaren. Met MOA geniet je in de woonkamer, keuken en buiten.

  109


  Titel: MOA - Thermo-elektrische Koelbox - Met Verwarmings
  Prijs: € 109,00
  Productcode: 9300000002312036


   

MOA thermo-elektrische koelbox ECW40 - 40 liter - energiezuinig - kunststof - grijs Deze elektrische koelbox ECW40 van het merk MOA is ideaal om je eten en drinken koel of juist warm te houden. Met de schakelaar stel je hem eenvoudig in op COLD of H....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top