Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

TravelMore TSA Kofferslot 4 Cijferig - Reisslot – • TravelMore TSA Kofferslot 4 Cijferig - Reisslot – Reis Cijferslot – Bagageslotjes – Slot voor Bagage – USA Slotjes - Oranje - 1 Stuk

  TravelMore TSA Kofferslot 4 Cijferig - Reisslot – Dit TSA gecertificeerde 4-cijferige cijferslot van TravelMore is een must voor ieder soort reiziger. Bevestig het extreem stevige slot gemakkelijk aan onder andere je koffer, tas, backpack of andere bagage en houd al je spullen altijd veilig. Dit cijferslot van TravelMore heeft levenslange garantie en is reeds getest door tienduizenden tevreden klanten over de hele wereld.

  4-cijferig cijferslot
  Het TSA cijferslot gaat op slot met een 4-cijferige persoonlijke pincode die zelf gemakkelijk is in te stellen met behulp van de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Kies zelf een gemakkelijk te onthouden pincode, je hebt de mogelijkheid te kiezen uit tot wel duizenden cijfercombinaties. Super gemakkelijk want zo hoef je geen sleutel meer bij je te houden. De kans op het verliezen van je sleutel is dus uitgesloten, wel zo handig. Tevens kunt u, natuurlijk, de code opnieuw instellen indien u dit wenst.

  Multifunctioneel
  Uiteraard is dit cijferslot niet alleen te gebruiken voor reizen, er zijn veel verschillende toepassingen mogelijk. De sloten zijn voorzien van gehard staal en verzwaard zink en daarom ook te gebruiken voor kluisjes (sportschool, op het werk of op school), hekwerk, garage en vele andere mogelijkheden.

  Inhoud verpakking
  ▶ 1x Cijferslot
  ▶ 1x Gebruiksaanwijzing

  Extreem stevig
  Dit TravelMore cijferslot is speciaal ontworpen om onder extreme omstandigheden extreme veiligheid te kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan al het vallen en stoten op de bagageband of in het luchtruim. De kast (buitenkant) van het slotje is gemaakt van verzwaard zink en gehard staal voor extreme beveiliging. Daarom heeft dit cijferslot, net als alle andere producten van TravelMore, levenslange garantie!

  TSA Certificatie
  TSA staat voor Transport Security Administration, dit betreft een veiligheidsinstantie opgericht door de Verenigde Staten. De Transport Security Administration is opgericht om ‘extra’ veiligheid te bieden op luchthavens en luchtverkeer door bijvoorbeeld ‘extra’ controle van de bagage. TSA sloten zijn voor reizen naar onder meer de Verenigde Staten dan ook verplicht. Een TSA slot met een certificaat heeft een speciaal TSA logo. Veiligheidsagenten op Amerikaanse vliegvelden hebben een speciale (loper)sleutel in bezit waarmee een TSA slot geopend kan worden. Zo hoeft je TSA slot dus nooit opengebroken te worden! Ook luchthavens in Canada, Israël, Japan, Finland en Australië zijn TSA aangesloten en steeds meer landen sluiten zich aan bij deze veiligheidsinstantie.

  Garantie
  TravelMore biedt 100% levenslange garantie. Waarom? Omdat wij geloven in de kwaliteit van onze producten en eerlijke service! Ben je niet (helemaal) tevreden met onze producten, laat het ons dan weten!

  Specificaties:
  ✔ Merk: TravelMore
  ✔ Certificatie: TSA gecertificeerd
  ✔ Materiaal: Verzwaard zink en gehard staal
  ✔ Kleur: verkrijgbaar in zwart en oranje
  ✔ Pack: verkrijgbaar in 1, 2 of 4 pack
  ✔ Cijfercombinatie: 4 cijferig met tienduizenden cijfercombinaties
  ✔ Type slot: Cijferslot
  ✔ Afmetingen: 6,5 x 3 x 1 cm (H x B x D)
  ✔ Gewicht: 90 gr
  ✔ Gebruiken voor: Koffer, Tas, Rugzak, Backpacks, Handtas, Laptoptas, Schoolkluisje, Gym Locker, Moneybelt, etc
  ✔ Gebruiken als: TSA kofferslot, reisslot, bagageslot, hangslot, cijferslot, cijferhangslot
  ✔ Garantie: TravelMore levenslange garantie!

  Laat je bagage met een gerust gevoel overal achter met het 4-cijferige cijferslot van TravelMore en ontdek de wereld!

  8,95


  Titel: TravelMore TSA Kofferslot 4 Cijferig - Reisslot –
  Prijs: € 8,95
  Productcode: 9200000074121444


   

Dit TSA gecertificeerde 4-cijferige cijferslot van TravelMore is een must voor ieder soort reiziger. Bevestig het extreem stevige slot gemakkelijk aan onder andere je koffer, tas, backpack of andere bagage en houd al je spullen altijd veilig. Dit cij....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top