Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

JBL Charge Essential Grijs - Bluetooth speaker


 • JBL Charge Essential Grijs - Bluetooth speaker
  JBL Charge Essential Grijs - Bluetooth speaker De JBL Charge Essential is geschikt voor zelfs de langste avonturen. Deze bluetooth speaker beschikt over een batterijduur van 20 uur en een ingebouwde powerbank. Laadt gemakkelijk je telefoon op via de handige USB-ingang. Hierdoor kan je nog langer je DJ-skills showen! Door de intensieve en rijke bass krijg je iedereen op de dansvloer. Door het waterdichte design is de JBL Charge Essential ook zeer geschikt voor poolparty's of op het strand.

  Volledig Draadloos Je hebt nooit meer last van draadjes die in de knoop raken. Ervaar ultieme vrijheid met de volledig draadloze JBL Charge Essential.

  20 uur batterij De JBL Charge Essential beschikt over een batterijduur van 20 uur. Geniet dus extra lang en extra luid van je favorite muziek!

  IPX7 waterproof Poolparty? Dagje strand? Een plotselinge regenbui? Geen enkel probleem! De JBL Charge Essential is IPX7 gecertificeerd en is dus bestand tegen water en regen!

  Ingebouwde powerbank Niets kan het feest nog stoppen! Door de ingebouwde powerbank en de handige USB-poort laad je gemakkelijk je telefoon op en hoef je niet te stoppen met het afspelen van je favoriete muziek!

  Duurzaam en stevig Geen avontuur is te groot. Door duurzame materialen en een stevige body is de JBL Charge Essential geschikt voor elke situatie.

  Luid en duidelijk Speel je muziek luid en duidelijk met het krachtige JBL Signature Sound!

  119,0 89


  Titel: JBL Charge Essential Grijs - Bluetooth speaker
  Prijs: € 89,00
  Productcode: 9300000003044060


   

De JBL Charge Essential is geschikt voor zelfs de langste avonturen. Deze bluetooth speaker beschikt over een batterijduur van 20 uur en een ingebouwde powerbank. Laadt gemakkelijk je telefoon op via de handige USB-ingang. Hierdoor kan je nog langer ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top