Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Bad Boys Trilogy


 • Bad Boys Trilogy
  Bad Boys Trilogy Deze box bevat de alle 3 de films van Bad Boys. Bad Boys is een komische actiefilm waarvan het eerste deel al in 1995 gereleased is. Mike Lowrey (Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence) vertolken de hoofdrollen.

  Bad Boys
  Een partij heroïne met een straatwaarde van 100 miljoen dollar wordt uit een politiebureau gestolen. Mike en Marcus, twee undercover agenten, hebben 72 uur om de zaak op te lossen voordat de FBI zich ermee gaat bemoeien. Ze moeten elkaar identiteit overnemen omdat ze in eerste instantie denken dat een corrupte ex-agent het brein is achter de brutale diefstal. Maar gaandeweg blijkt de waarheid heel anders in elkaar te steken.

  Bad Boys II
  De Bad Boys komen een nieuw drugskartel van XTC op het spoor waardoor ze niet alleen de straten van Miami 'onveilig' maken, maar ook het binnenland van Cuba op z'n kop zetten. De zaak wordt extra ingewikkeld als blijkt dat de zus van Marcus niet alleen betrokken is bij de drugsbende maar ook een geheime relatie heeft met Mike…

  Bad Boys for Life
  Terwijl Mike Lowrey in een midlifecrisis zit is Marcus Burnett opgeklommen tot politie-inspecteur. De twee herenigen wanneer ze tot de ontdekking komen dat een Albanese huurmoordenaar hen dood wenst. Er blijkt een persoonlijk motief achter te zitten sinds zijn broer gedood werd door Lowrey en Burnett.

  24,49 16,99


  Titel: Bad Boys Trilogy
  Prijs: € 16,99
  Productcode: 9200000130306440


   

Deze box bevat de alle 3 de films van Bad Boys. Bad Boys is een komische actiefilm waarvan het eerste deel al in 1995 gereleased is. Mike Lowrey (Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence) vertolken de hoofdrollen.

Bad Boys
Een partij heroïn....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top