Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bosch SMS2HTI54E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwasse


 • Bosch SMS2HTI54E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwasse
  Bosch SMS2HTI54E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwasse Met de Bosch SMS2HTI54E vrijstaande vaatwasser is het mogelijk om moeilijk te drogen vaat beter te kunnen drogen dankzij de functie ExtraDroog. Kies het programma intensief voor het verwijderen van hardnekkige resten of maak de vaatwasser schoon door middel van machineCare. De warmtewisselaar zorgt voor de optimale temperatuur en de AquaSensor meet de hoeveelheid vaat en past daar het waterniveau op aan. Gebruik voor nog meer gemak de HomeConnect app die te verbinden is met de vaatwasser via WiFi.
  HomeConnect, app op je smartphoneMet de HomeConnect app op je smarthpone kan je veel contact leggen met de vaatwasser op een simpele manier. Ontvang pushberichten als de vaatwasser bijna klaar is of ga nog bewuster om met energie door de FlexStart op de app. Zoek het juiste programma voor je vaat of ontvang een pushbericht als je vaatwastabletten bijna op zijn.
  ExtraDry, droogt plastic vaatPlastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd.
  ActiveWater, verbruik minder waterMet de ActiveWater-technologie wordt er minder water en energie verbruikt tijdens een programma. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gerichte waterafgifte, een filtertechnologie, snellere verwarming en een hogere pompprestatie.
  DoseerAssistentVaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.
  AquaStop, voorkomt waterschadeDe aquaStop bied nog meer beveiliging en voorkomt waterschade. Lekt er iets uit de machine? of is er iets met de slang? dan wordt het water gestopt door deze beveiliging. Zo heb je nooit meer wateroverlast vanuit de vaatwasser.
  Starten op elk gewenst momentWil je later de vaatwasser starten? Dan is dat mogelijk door de starttijdkeuze. Via deze functie kan je een programma vooruit programmeren en op elk gewenst moment laten starten. Ook bijvoorbeeld onder werktijd of s' nachts.
  De juiste temperatuurKostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.

  Kenmerken van Bosch SMS2HTI54E
  HomeConnect app - Warmtewisselaar - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - EcoSilence drive - Starttijdkeuze - Doseerassistent - ExtraDroog - Verstelbare bovenkorf - AquaStop - machineCare - Voorspoelen - Halvebelading - ResttijdindicatieProgramma's
  Auto 45-65°C, Eco, Intensief, Nachtprogramma, Quick LRemote Start, Extra droog, halve belading, Machine Care

  553,00 553


  Titel: Bosch SMS2HTI54E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwasse
  Prijs: € 553,00
  Productcode: 9300000023509867


   

Met de Bosch SMS2HTI54E vrijstaande vaatwasser is het mogelijk om moeilijk te drogen vaat beter te kunnen drogen dankzij de functie ExtraDroog. Kies het programma intensief voor het verwijderen van hardnekkige resten of maak de vaatwasser schoon door....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top