AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb

Acer Aspire TC-895 I8010 PC - 10th gen Intel Core


 • Acer Aspire TC-895 I8010 PC - 10th gen Intel Core
  Acer Aspire TC-895 I8010 PC - 10th gen Intel Core Alledaagse taken hoeven niet saai te zijn. De donkere behuizing van de Aspire TC bezit krachtige hardware voor effectieve multitasking.

  Kracht.

  Je zou het op het eerste zicht niet zeggen maar onder de strakke behuizing zit enorm veel power. Jouw PC dient als verlengstuk van jouw kunnen. De Intel Core i5 processor van de 10de generatie matched jouw snelheid voor de optimale (werk) flow. Laat je ook zeker niet tegenhouden om met meerdere processen tegelijkertijd bezig te zijn. Dankzij 16 GB werkgeheugen kan jij al je werk tegelijkertijd open hebben staan en hier aan werken op bijvoorbeeld 2 schermen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Snelheid.

  De hoge snelheden en grote opslagcapaciteit worden geleverd door 512 GB SSD aan opslagruimte, zodat je altijd voldoende ruimte hebt voor je media en persoonlijke bestanden. Ook start hierdoor je PC binnen 10 seconden op en kan je meteen aan de slag. Verlies geen tijd, maar win juist tijd.

  Voor elk gebruik.

  Als kers op de taart is deze PC nog voorzien van een NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart. Hierdoor heeft het dus ook voldoende power voor creatieve projecten zoals foto of videobewerking. Of mocht jij of je partner of je kind graag een potje gamen is dat ook zeker mogelijk op deze PC, weliswaar niet de nieuwste games met het scherpste beeld. Maar zeker de populairste games van het moment.

  829


  Titel: Acer Aspire TC-895 I8010 PC - 10th gen Intel Core
  Prijs: € 829,00
  Productcode: 9300000023954524


   

Alledaagse taken hoeven niet saai te zijn. De donkere behuizing van de Aspire TC bezit krachtige hardware voor effectieve multitasking.

Kracht.

Je zou het op het eerste zicht niet zeggen maar onder de strakke behuizing zit enorm veel power. Jo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top