Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

LG 32LM550B - 32 inch - HD ready LED - 2019 - Euro • LG 32LM550B - 32 inch - HD ready LED - 2019 - Europees model

  LG 32LM550B - 32 inch - HD ready LED - 2019 - Euro LG 32LM550BPLB Met de LG 32LM550BPLB - HD Ready TV geniet je optimaal van en favoriete tv programma, serie of film. Met de HD WXGA resolutie in combinatie met Direct Led is het beeld haarscherp en de kleuren zijn 100% helder. Tv kijken wordt met deze 32 inch (81,3cm) tv een unieke ervaring.
  Beeldschermdiagonaal De beeldschermdiagonaal is 81,3 cm wat neerkomt op 32 inch. Deze afmeting is een van de meest verkochte afmetingen omdat het in ieder huis past. De perfecte afstand voor het TV kijken bij deze tv is 2.5 meter, dit is bepaald a.d.h.v. verschillende onderzoeken.
  Aansluitingen De LG 32LM550BPLB - HD Ready TV beschikt over een aantal aansluitingen aan de achterkant van de TV. Hieronder worden deze aansluitingen opgesomd: - 2x HDMI - 1x USB - 1x Koptelefoon - 2x S-video - 1x Scart - 1x Analoge audio uitgang - 1x CI+ v1.3 - 1x COAX - 1x Component uitgang poort - 1x Composiet aansluiting
  Kenmerken
  · Beeldschermdiagonaal: 81,3 cm (32'') · Resolutie: 1366 x 768 Pixels · HD type: WXGA · Display technologie: LED · Beeldscherm vorm: Flat · LED backlight-type: Direct-LED · Motion interpolation technologie: TruMotion 50 Hz · Formaat digitaal signaal: DVB-C,DVB-S2,DVB-T2 · Kleur van het product: Zwart
  Let op: Deze televisie is compatibel met Ziggo en andere providers in combinatie met een CI+ module vanaf versie 1.3V. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandse handleiding. Deze handleiding is terug te vinden bovenaan te pagina via een download link. Deze televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer informatie over Europese modellen verwijzen wij je naar de informatiepagina 'Informatie over Europese modellen'.
  Europese modellen Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.
  Garantie Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

  238,95


  Titel: LG 32LM550B - 32 inch - HD ready LED - 2019 - Euro
  Prijs: € 238,95
  Productcode: 9200000110136703


   

LG 32LM550BPLB Met de LG 32LM550BPLB - HD Ready TV geniet je optimaal van en favoriete tv programma, serie of film. Met de HD WXGA resolutie in combinatie met Direct Led is het beeld haarscherp en de kleuren zijn 100% helder. Tv kijken wordt met de....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top