Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Medion MD 37217 - Vrijstaande mini vaatwasser - 2


 • Medion MD 37217 - Vrijstaande mini vaatwasser - 2
  Medion MD 37217 - Vrijstaande mini vaatwasser - 2 Gewoon een schone oplossing
  Er is altijd plaats voor schone vaat in je leven. Want met deze Medion mobiele vrijstaande mini vaatwasser hoef je niet meer met de hand af te wassen. De compacte keukenhulp kan je gemakkelijk gebruiken op de camping. Of je nu wil besparen op de aanschaf van een grote vaatwasser in jouw eerste eigen appartement of gewoon wil ontspannen op vakantie - wanneer je de vaatwasser van Medion inschakelt, helpt hij je om uit te ontspannen. De mini vaatwasser werkt echt overal, want hij werkt zowel met- als zonder vaste wateraansluiting. Met zes programma's kan je tot twee couverts in een handomdraai afwassen. De minivaatwasser is zelfs geschikt voor het hygiënisch reinigen van babyflesjes.

  Aanraakbediening
  Je hebt de mini-vaatwasser altijd onder controle via een praktisch LED-display en een touch-bedieningspaneel. Je kan in slechts enkele stappen de juiste reinigingsmodus selecteren en hebt op elk moment een overzicht van alle belangrijke informatie.

  Met en zonder wateraansluiting
  De minivaatwasser biedt je de grootst mogelijke flexibiliteit wat de plaatsing betreft. Je kan hem gemakkelijk zowel met als zonder vaste wateraansluiting gebruiken. Zo blijven jouw bestek en borden brandschoon, zelfs in de kleinste studentenkeuken, in de feestkelder of op vakantie.

  6 reinigingsprogramma's
  Het kleine afwaswonder biedt je hetzelfde gemak als een grote machine. Met in totaal zes reinigingsprogramma's, van Eco tot Express tot Glas, wordt jouw vaat altijd perfect schoon. Er is ook een speciale "Baby Care"-stand zonder stoom, bijvoorbeeld voor de flesjes van jouw baby.

  Slechts 5 L waterverbruik De mini-vaatwasser bespaart net zo handig energie als hij ruimte bespaart. Hij heeft slechts vijf liter water nodig en is dus bijzonder kostenbesparend. Bovendien kan je hem gemakkelijk vullen, bijvoorbeeld tijdens een kampeervakantie zonder wateraansluiting.

  269,00 269


  Titel: Medion MD 37217 - Vrijstaande mini vaatwasser - 2
  Prijs: € 269,00
  Productcode: 9300000042871043


   

Gewoon een schone oplossing
Er is altijd plaats voor schone vaat in je leven. Want met deze Medion mobiele vrijstaande mini vaatwasser hoef je niet meer met de hand af te wassen. De compacte keukenhulp kan je gemakkelijk gebruiken op de camping. Of....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top